Teatermedier

Hvor skriver de om dansk teater?

Her finder du links til danske mediers anmeldelser og omtaler og til bloggere, der skriver om teater, dans og anden scenekunst.På Scenen.dk kan du også finde artikler fra Teater1, Teateravisen.dk, Proscenium og Terpsichore - her
Danske dagblade

På de danske dagblades hjemmesider er der en del at finde om den scenekunst, der foregår i Danmark lige nu.Politiken Kultur >>Politikens omtaler og anmeldelser af scenekunst

Politiken IBYEN >>IBYENS site om det aktuelle teater

Information >>Informations kulturside med aktuelle sceneanmeldelser.

Berlingske kultur >>Berlingskes kulturnyheder

AOK >>AOK´s side med aktuelle omtaler og anmeldelser i København.

Jyllands-Posten Kultur >>Hvor Jyllands-Posten skriver om teater, dans og ballet.

Arbejderen >>Arbejderens aktuelle kulturnyheder og anmeldelser.
Teatermagasiner

Disse tre danske teatermedier skriver med hvert sit fokus om den danske scenekunstTeateravisen er det danske medie, der omtaler børneteater i Danmark og bringer også anmeldelser af børne og ungdomsteater.

Teater1 >>Teatermagasinet Teater1 bringer anmeldelser og artikler på deres online version.

Terpsichore >>Teatermagasinet Terpsichore.dk bringer anmeldelser og artikler om dans og anden scenekunst.

Proscenium >> er teatrenes nyhedsportal, der bringer brancherelevante historier fra scenekunstens verden.

Bloggere

Der findes også danske teaterbloggere og netværk af kulturanbefalere:Kulturkongen.dk >>Sitet består af en masse frivillige kulturinteresserede, som på sitet lavet små anbefalinger i anmelderform.

Kulturshot.dk >>Bloggen er lavet af særligt teaterinteresserede unge og teatervidenskabsstuderende, som anmelder deres teateroplevelser.

Teaterbloggen.dk >>Uffe Munch Hansen blogger og anmelder sine bedste teateroplevelser.

KulturDoktor >>Om kunst, kommunikation og kulturpolitik. Rikke Rottensten er journalist og forfatter og skriver på sin blog generelt om kultur men med en vis forkærlighed for teater.

Nanettes Teaterblog >>Nanette Bak Andersen blogger og deler ud af sine teateroplevelser.

Horsens Teaterfestival
En festival i bevægelse; 16. - 18. sep. 2016
Årets teaterfestival i Horsens kaster sig for alvor ud i byrummet, hvor gadeteater og installationer og events får konkurrence af workshoppen 'Bevægelse' - her kan borgere og kunstnere gå sammen om at levere en appetizer til det, der skal forvandle sig til
åbningsforestilling på festivalen i 2017. Men der bydes selvfølgelig i år også på gratis adgang til en lang række kuraterede danske og tre internationale forestillinger, fagligt seminar m.v.