3 afgangsforestillinger i 2022

Oplev de sprintnye skuespiltalenter, når de danske scenekunstskoler viser afgangsforestillinger. Find de 3 afgangsforestillinger på Scenen.dk.

Foto: Montgomery Photo & Emilia Therese

“ÅKVINDEN” – KØBENHAVNS FILM & TEATERSKOLE

En by falder offer for en stor tragedie, da en pige bliver fundet lemlæstet og dræbt i åen. Borgmesteren er i tårer, og politiet i opløsning. Ingen steder er morderen til at finde, og hurtigt begynder flere piger at forsvinde. Stressen og mistroen øges, og borgerne beslutter sig for selv at tage kampen op.

Spillested: KFTS – Københavns Film & Teaterskole – København N

 

HIMMELVENDT – DEN DANSKE SKUESPILSKOLE AARHUS

Oplev fem nye fremadstormende skuespiltalenter fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus, som præsenterer deres afgangsforestilling “Himmelvendt”. Det er en hjertevarm historie om at elske landet uden for storbyen.

Foto: Montgomery Photo

Spillested: Aarhus Teater og Folketeatret (KBH)

 

SO MUCH FOR MY HAPPY ENDING – DANSKE SCENEKUNSTSKOLE ODENSE

Oplev afgangseleverne fra Den Danske Scenekunstskole helt tæt på i en både bombastisk og intim forestilling, der foregår i spændingsfeltet mellem de store hollywooddrømme, den ultimative kærlighed og de tåbelige situationer, vi igen og igen oplever os selv i.

Spillested: Odense Teater

 

Artikler du måske vil kunne li’?

Guide: “Det kan du se i april”

Guide: “Spring ud i det (!) – her er forårets dans”

“Mød dit teater: Teater O”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få direkte besked om nye artikler og guides m.m. på scenen.dk, og bliv opdateret om aktuelle teateroplevelser i hele Danmark. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.