Årets familiejuleforestillinger

Kom i rigtig julestemning med en af de mange juleteateroplevelser, der findes på teatrene. Vi har plukket et par stykker ud til dig, der gerne vil have familien med i teatret.

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev, og få scenekunst direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Last Christimas

Årets juleforestilling er en teaterkoncert, hvor vi hylder kærligheden og al dens væsen; den første, den svære, den ulykkelige, den altfortærende, den håbløse, den forbudte, den umulige – men altid livsbekræftende kærlighed. Læs videre her. 

Spillested: Odsherred Teater

Find spilletidspunkter og læs mere om “Last Christmas”

Et Juleeventyr

Tag del i Nørrebro Teaters populære juletradition! Charles Dickens elskede klassiker i en poetisk, fortryllende lidt uhyggelig og fremfor alt meget morsomme version med Mette Horn i den altoverskyggende hovedrolle som Scrooge. Læs videre her

Spillested: Nørrebro Teater

Find spilledage og læs mere om “Et Juleeventyr”

Se også “Et Juleeventyr” på Aarhus Teater 

Nøddeknækkeren

Kom med ind i unge Claras drømmeverden, når hun efter en begivenhedsrig juleaften falder i en eventyrlig søvn, og vågner i verdens bedste drømmeland: Tivoli. Sammen med Harlekin, Columbine, Pjerrot og hendes elskede Nøddeknækker, får Clara en nattesøvn, hun sent vil glemme. Læs videre her 

Spillested: TIVOLI

Find spilletidspunkter og læs mere om “Nøddeknækkeren”

24 hemmeligheder 

Små hemmeligheder bliver til store overraskelser i en sanselig og kreativ vandring gennem byens største julekalender! Kunstnere fra teatret, musikken, arkitekturen og billedkunsten har gjort sig umage for at skabe overraskende universer og oplevelser til børn i alle aldre – og deres voksne. Læs videre her.

Spillested: ZeBU

Find spilletidspunkter og læs mere om “24 hemmeligheder”

Et juleeventyr

Tag hele familien med i teatret og oplev Ole Sørensen i rollen som alletiders største fedtsyl, Ebenezer Scrooge. Modsat andre, der mener, at julen er hjerternes fest, så tænker Charles Dickens sure, gamle gnier kun på profit og penge. Læs videre her. 

Spillesteder: Teatret Møllen (Haderslev), Baggårdteatret (Svenborg), Teatret Om (Ringkøbing) mfl.

Find alle spillestederne og læs mere om “Et juleeventyr”

Luk julefreden ind

LUK JULEFREDEN IND er en dramatiseret julekoncert, hvor alle generationer kan mødes om julens sange og fortællinger. Læs videre her.

Spillesteder: Teatergrad/Røde Kors København Ø, Kulturhus Syd (Helsingør)

Find spilledage og læs mere om “Luk julefreden ind”

Juleevangeliet – The musical

Med masser af humor og musik fortæller vi historien om Josef og den højgravide Maria, der rejser mod Betlehem for at blive regnet med, da Kejser Augustus har besluttet, at befolkningen skal tælles. Det kommer ikke til at gå stille af sig. Læs videre her.

Spillested: Randers Teater

Find spilledage og læs mere om “Juleevangeliet – The musical”

Who Killed Don Calzone?

Vivienne McKee har igen begået en vanvittigt morsom og actionpacked musikalsk komedie, som er en follow up på sidste års gangsterkomedie fra 80’erne.

Spillested: TIVOLI

Find spilledage og læs mere om “Who Killed Don Calzone”

90’er juleshow

Giv julen et godt grin over nakken Vi holder 90’er jul med et stand-up-show fra dengang stand-up var i sin spæde begyndelse i Danmark. Et hold af stærke komikernavne står for underholdningen … læs videre her.

Spillested: Teater Vestvolden

Find spilledage og læs mere om “90´er juleshow”

Helligtrekongersaften

En juleeventyrlig dukketeaterforestilling fyldt med drama, nykomponeret musik og et magisk juleglimt i øjet, hvor kærligheden overvinder alt til sidst! Læs videre her

Spillested: Hamletscenen, Kronborg

Find spilledage og læs mere om “Helligtrekongersaften”

Artikler du også vil kunne li

Interview med Vivienne McKee fra Cray Christmas: “Vi er en stor familie”

Guide: “Tre gange Scrooge”

10 juleforestillinger for de mindste

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.