Oktober på Scenen

En forestilling med familiære diskussioner, en eventyrlig historie om en dreng og et sværd og en kendt historie med 4 skæve eksistenser. Oktober byder på lidt af hvert og lidt til en hver smag.

Foto: Hans Rønne og Robin Skjoldborg

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev, og få scenekunst direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

 

Sværdet i stenen

Oplev den vidunderlige historie om Arthur, fra han som spæd bliver bortført af troldmanden Merlin, til han som 16-årig trækker sværdet op af stenen og bliver landets konge.

Spillesteder: Slagelse Teater, Musikkens Hus (Aalborg), Musikhuset Esbjerg m.fl.

 

At lære at dø

Der er klima-uge i forstaden. Elin er en klimadeprimeret og angstramt biologilærer på folkeskolen. Andreas er nyansat i kommunens optimistiske miljøforvaltning. Vi følger de to, i hvad der viser sig at blive en skæbnesvanger uge for byen

at lære at dø

Spillesteder: Mungo Park (Allerød), Teater Momentum (Odense) og Teater Nordkraft (Aalborg)

 

5 kvarter ved 200 grader

”5 kvarter ved 200 grader” sætter nogle af tidens mest omdiskuterede temaer i spil i en familiær og let genkendelig kontekst. Tre stærke viljer med hver deres syn på klimaforandringer, politik, religion, økologi, bæredygtighed og kønsroller.

Spillesteder: Teater V, Teatret Svalegangen, Teater Nordkraft

 

Blinkende Lygter

Oplev den sjove historie om de fire skæve eksistenser; Peter, Arne, Thorkild og Stefan, der snyder narkobagmanden “Færingen”, stikker af og forsøger at starte et helt nyt liv ved at købe en faldefærdig kro.

Spillested: Morsø Teater, Odense Teater, Holbæk Teater m.fl.

 

Dr. Möllers Musikalske Medicin

Dr. Möllers Musikalske Medicin Show er et musikalsk overflødighedshorn fyldt med humør, helbredelse og hits. Showbizz, kabaret og vækkelsesmøde i et, fordi – I er de eneste for os. I er dem som skæbnen har udvalgt. I er dem, som flaskehalsen peger på

Spillested: Hobro Theater, Kolding Egnsteater, Teatret Svalegangen (Aarhus)

 

Beauvoir

I forlængelse af Teatret ved Sorte Hests vedvarende kærlighed til litteraturen, springer forestillingen ‘Beauvoir’ ud i en grundig efterforskning af den store franske forfatter Simone de Beauvoir.

Spillested: Teatret ved Sorte Hest (KBH V.)

 

Artikler du også vil kunne li

Guide: “Børnebøger på teatret”

Mød dit teater: Kolding Egnsteater

Emil Prenter: “Når jeg har lavet det her, kan jeg genopsætte alt”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.