Det kan du se i september

En forestilling om to kvinder fra Lønstrup, en kærlighedshistorie om Alzheimers og En flabet og fandenivoldsk blodbads-kabaret. September byder på lidt af hvert og teater til en hver smag.

Foto: Anna Marin Schram / Yellow1.dk og David Bering

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få scenekunst direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Guldfuglen

Kom med, når skuespiller Linnea Voss går på opdagelse i Johanne Luise Heibergs spaltede sind, kunstneriske overbevisning og ikke mindst menneskelige refleksioner, håb og drømme.

Guldfuglen

Foto: Gudmund Thai

Spillested: Folketeatret (KBH)

 

Find flere forestillinger i Hovedstaden

Lønstrup Ladies

Lønstrup Ladies er en fiktiv fortælling inspireret af to kvinder, Mie Lauritzen og Hanne Berendt, der boede i det lille dobbelthus i Lønstrup og begge levede i over 90 år.

Lønstrup Ladies

Foto: Vendsyssel Teater

Spillested: Vendsyssel Teater

 

Find flere forestillinger i Nordjylland

Frankly my dear I don’t give a damn

En flabet og fandenivoldsk blodbads-kabaret om toksiske kærlighedsrelationer. Om afsked, destruktion og forsøget på at samle stumperne af sig selv op efter stormen. Leveret for fuldt smadder i et labert klubunivers og med en strøm af break up-songs, der går lige i hjertet

Frankly my dear på aarhus teater

Foto: Anna Marin Schram / Yellow1.dk

Spillested: Aarhus Teater

 

Sommerhuset på Mols

“Sommerhuset på Mols” er baseret på forholdet mellem den ukendte forfatter Ellen Dahl og hendes verdensberømte storesøster Karen Blixen, og deres tilknytning til Ellens sommerhus Lille Strandkær, der ligger i Mols Bjerge.

Forestilling om Karen Blixen

Foto: Morten Wilhelm Keller

Spillested: Syddjurs Egnsteater, Rønde

 

Find flere forestillinger i Midtjylland

Afbrudt samliv

Oplev historien om ægteparret Carsten og Marianne har levet lykkeligt sammen i 45 år, da Marianne får konstateret Alzheimers. Hendes sygdom bliver værre og værre, men Carsten kæmper hele tiden for at fastholde dem i det gamle.

Afbrudt samliv

Foto: David Bering

Spillested: Vendsyssel Teater og Teater V

 

Den store brand

DEN STORE BRAND er en poetisk og musikalsk fortælling om, hvordan venner bliver til fjender. Et symbolsk drama om uretfærdighed og magts opståen af den internationale dramatiker Roland Schimmelpfennig fortolket af instruktør Simon Boberg og komponist Bebe Risenfors.

Den store brand på teatret Svalegangen

Foto: Montgomery Foto/Creative Zoo

Spillested: Teatret Svalegangen

 

Artikler du også vil kunne li

“Mød dit teater: Vendsyssel Teater”

“Hos Teatergrad er ASTA alt andet end stum”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.