Rabatter

Guide til rabatordninger til dansk teater

Når du skal finde teaterbilletter enten i løssalg eller som abonnement, findes der utrolig mange tilbud, rabatformer og prisstrukturer i dansk teater - men det kan også til tider være lidt svært at overskue. På Scenen.dk vil vi gerne hjælpe med det overblik. Denne oversigt er ikke fyldestgørende, men dækker pt. de store ordninger.
Rabat på tværs
Et samarbejde mellem teatrene i Storkøbenhavn og Landsdelsscenerne
Teatrene i Storkøbenhavn og Landsdelsscenerne ude i landet samarbejder om ordningen 'Rabat på tværs'. Det betyder, at hvis du er kernekunde, dvs.abonnent, +Kunde, Teaterrabatkunde, stjernekunde eller hvad den særlige loyalitetsordningen nu hedder på Aarhus Teater, Aalborg Teater, Odense Teater og eller hos Teaterbilletter.dk - så kan du også få rabat, når du ønsker billetter til andre teatre i Rabat på tværs ordningen.

Teater SYD
Samarbejde om teater i Sønderjylland
Teatre og teaterforeninger Sønderjylland har med samarbejdet Teater SYD gjort det nemmere at få rabat i hele området. Både mulighed for ungdomsrabat og for abonnementsbilletter med rabat.

Det Kgl Teater
Særpriser på Nationalscenen
Det Kongelige Teater har sine egne prisordninger for de mange forestillinger, som spiller i Operaen, i Skuespilhuset og på Gamle Scene. Rabat til unge, grupper og abonnenter.

Teaterbilletter.dk
105 forskellige teatre og producenter
Rabatter til unge, grupper og Teaterrabat-kunder på vegne af over 100 teaterproducenter i København og resten af landet. Teaterbilletter.dk er et samarbejde ml. BilletBillet og Scenit.
Landsdelsscenerne
Aarhus, Odense og Aalborg Teater
Find her vej til de tre Landsdelssceners individuelle billet- og rabatordninger.