Sådan søger du

Find det du leder efter på Scenen.dk

Simpel søgning.

I feltet Søg titel, spillested, teaterproducent eller lign.har du mulighed for, at skrive eksempelvis navnet på et spillested eller en forestillingstitel. Er du i tvivl om den korrekte titel så kan du prøve at skrive de første ord eller en stavelse.

Du kan også prøve at skrive søgeord for forestillingen. Det kan være et tema eller et andet navn som teatret også benytter og lign.

Husk at nulstille dine søgninger undervejs.

Hold øje med, om datointervallet stemmer - det er automatisk sat til et år frem, men du kan selv rette datoerne ved at klikke på den lille kalender ud for FRA DATO og TIL DATO.

Avanceret søgning

Hvis du klikker på Avanceret søgning, får du lidt flere muligheder.

Teater: Søg på teatrets navn. Prøv kun at skrive lidt af navnet, for mens du skriver, kommer siden med forslag til teatre, den kender. Hvis teatret navn ikke bliver foreslået, så overvej, om du har stavet navnet korrekt, eller om teatret måske hedder 'Teatret Svalegangen' i stedet for bare 'Svalegangen'?

Region/Land: Her kan du snævre din søgning ind ved at søge på overordnede regioner i Danmark eller et land i udlandet. Udenlandske søgninger er for det tilfælde, at et dansk teater spiller i udlandet.

Genre: Hvis du har nogle særlige interesser kan du her søge på enkelte hovedgenrer. Vær obmærksom på, at producenten godt kan have valgt en anden genre, end den du forventer, så hvis du ikke finder noget her, kan du overveje at prøve med en anden genre.

Tidspunkt: Her kan du vælge, hvad tid på dagen, du gerne vil i teatret. På den måde får du ikke irrelevante søgninger frem, hvis du leder efter en forestilling, der spiller en lørdag formiddag.

OBS: Du behøver ikke udfylde hvert felt under Avanceret søgning - du kan sagtens nøjes fx med Tidspunkt og undlade at udfylde de andre.
Husk at nulstille dine søgninger undervejs.