Velkommen til produktionssiden
Denne underside til Scenen.dk henvender sig til producenter og arrangører af professionelt teater.
Det vil sige at teaterproducenter, teaterforeninger, kulturhuse, biblioteker m. fl., der køber hele forestillinger, kan orientere sig her om det aktuelle udbud af turnerende og stationært teater.

Scenit indsamler viden om professionel scenekunst i Danmark, som videresendes til Danmarks Statistik. Ved hjælp af teaterproducenternes indtastning i Tereba, kan vi få et nuanceret billede af det danske teaterliv.

Søg på titel eller producent, hvis du skal finde informationer om en specifik forestilling eller klik på avanceret søgning, hvis du skal finde inspiration f.eks. til at planlægge den kommende sæson. Se mere om avanceret søgning i Sådan søger du.

På produktionssiden kan du også finde praktiske oplysninger om hver enkelt forestilling f.eks. om krav til scenestørrelse og mørklægning og om forestillingens godkendelser til refusionsordning og formidlingsordning.

Se mere om de forskellige støtteordninger på henholdsvis Refusionsordningen – kort fortalt og Formidlingsordning, Garantiordningen, Turnénetværket