Velkommen til Scenen.dk

Danmark Scenekunstportal

På Scenen.dk får du overblik over aktuelt og kommende teater i Danmark - det er det eneste rigtige overblik over næsten alt professionelt teater. Her søger du også viden om teater, priser, rabatter og hvad du end næsten kan komme i tanke om. Hvis du ikke kan finde det, så kan du spørge os!

Du finder Scenen.dk's index her.
Søg teater
Find det meste her
Scenen.dk er først og fremmest en søgeportal for teater. Rundt i hele landet taster alle professionelle teateraktører deres forestillinger ind hos os, så det bliver nemmere for dig, at finde frem til teater, dans, børneteater, musicals mv.
Læs artikler
Et godt overblik over teaterartikler
Scenen.dk samarbejder med de bedste danske nichemedier, der skriver om teater. Du kan derfor altid gå på Scenen.dk, hvor der er et godt overblik over det sidste nye fra Teateravisen.dk, Teater1 og Terpsicore.
Rabatter
Guide til rabat på teaterbilletter
Dansk teater kan du få i alle prisgrupper - men heldigvis er der også en masse gode rabatordninger, der gør det billigere at gå i teatret, hvis du er ung, mange i en gruppe eller som voksen godt vil planlægge lidt og købe flere titler på én gang.
Viden om teater
Vi har en Teaterbrevkasse
Teater er et specielt område, og nogle gange kan man have et spørgsmål, man ikke lige kan finde svar på. Vi samarbejder med Gyldendals Teaterleksikon på denstoredanske.dk - og ellers må du spørge vores teaterbrevkasse om alt!
Blog og nyheder
Nyt om teater og nyt om Scenen.dk
På denne side skriver vi om små teaternyheder, der kan klares med en hurtig besked på sitet - men også henvisninger til tips - og gode råd til anvendelsen af Scenen.dk eller nyheder på siden.