Foto taget af Nullo Facchini

Cantabile 2

Cantabile 2 er et internationalt anerkendt performanceteater i Vordingborg, . Teatret, som blev grundlagt i Italien i 1983, kom til Danmark i 1984, hvor det holdt til i København indtil det i 1990 blev egnsteater i Vordingborg.

På grundlag af et helt ekstraordinært levende, visuelt sprog, der kombinerer poetiske og humoristiske øjeblikke indrammet af unikke, sensuelle billeder, har Cantabile 2 gennem årene stadfæstet sin position som et af de vigtigste performanceteater i Skandinavien.

Efter to årtier med hovedvægten på site specific teater er Cantabile 2’s arbejde nu koncentreret om undersøgelsen af forvandlingen fra site specific til human specific performance.
Human specific performance er en form, der har fokus på menneskets universelle sensitivitet som følelsesmæssig eksistens, og performancen relaterer til tilskueren som individ og ikke som masse. Enhver person der køber billet, bliver set på, rørt ved, talt til og på lignende vis involveret i personlige møder på forskellige niveauer med skuespillerne.

Adresse

Færgegaardsvej 15 15

4760 Vordingborg

Tel

55340119