Foto taget af København Danser

København Danser

KØBENHAVN DANSER er hele Danmarks nye store dansefestival. Vores mission er at give danskerne mulighed for at opleve moderne dans og ballet på allerhøjeste internationale niveau.

KØBENHAVN DANSER præsenterer forestillinger og arrangementer med verdens førende dansekompagnier. Med et bredt og sammensat program henvender KØBENHAVN DANSER sig både til unge og ældre og til det erfarne og uerfarne publikum.

KØBENHAVN DANSER arbejder med et nyt og aktivt inddragende publikumskoncept. I forbindelse med alle produktionerne vil der være forestillingsintroduktioner og andre aktiviteter, som understøtter forestillingerne.

KØBENHAVN DANSER sætter kunstnerisk fokus på bæredygtig udvikling og arbejder specifikt med FN’s Verdensmål om mindre ulighed og ligestilling mellem kønnene. Det gør vi gennem udvælgelse af nutidige, relevante værker og ved at tage udgangspunkt i aktuelle debatter, når vi laver arrangementer. De omfattende og komplekse kriser, verden står overfor, kræver nye fortællinger og forståelsesrammer. Det vil KØBENHAVN DANSER gerne bidrage til. For vi er overbeviste om, at scenekunst og dans kan være med til at skabe nye fælleskaber og styrke menneskelige relationer.

KØBENHAVN DANSER med dig og hele verden. For dig og for en bedre verden

Adresse

Tordenskjoldsgade 28, 4 tv

1055 København K

Tel

51924239