Foto taget af Lion Entertainment

Lion Entertainment ApS

Lion Musicals er hele Danmarks musicalteater.
Vi er en af Danmarks absolut førende producenter af live underholdning – først og fremmest musicals. Vi skaber unikke, underholdende, nutidige og storslåede oplevelser.
Vi laver musicals, fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Du har måske set nogle af vores produktioner, der blandt andet tæller forestillinger som: PRETTY WOMAN, THE BODYGUARD, MIDT OM NATTEN, SANNE – The Musical, HAIRSPRAY, SPAMALOT, WE WILL ROCK YOU og TERKEL – The Motherfårking Musical.
Vi arbejder altid på to fronter, dels arbejder vi løbende på at udvikle nye originale musicals i samarbejde med førende danske sangskrivere, komponister og tekstforfattere – dels kæmper vi hårdt for at sikre os rettighederne til de af tidens internationale musicalhits, som fortjener at blive præsenteret for et dansk publikum og som vi kan få lov at præsentere i vores egen version. Lion Musicals skaber nemlig altid originale forestillinger.
Vi vil gøre vores yderste for at indfri publikums forventninger. Mange danske teaterturister har oplevet de store musicalsucceser i London og New York, og det må nødvendigvis skabe anderledes og højere forventninger, når de går i teatret herhjemme. Vi nægter at acceptere, at ambitionsniveauet for danske musicalproduktioner generelt er lavere end de store internationale produktioner. Intet er for godt til det danske musicalpublikum. Derfor garanterer Lion Musicals storslåede produktioner af international kaliber, både hvad angår det kunstneriske, scenetekniske og musikalske niveau.
LION Musical har som erklæret mål at være en central og aktiv medspiller i udvikling af en profileret genre, hvor publikum i dag stiller store krav til kvalitet, fleksibilitet og udbud. Hovedaktiviteterne er udvikling af nye og originale musikforestillinger, samt produktion og lancering af nye og opdaterede versioner af internationale succesforestillinger.

Adresse

Frederiksberg Alle 3

1621 København V

Tel