Foto taget af HEIN PHOTOGRAPHY

Teater Apropos

Teater Apropos er et professionelt turnéteater med base i Aarhus. Teatret drives af teaterleder Marion Vick, skuespiller og scenograf Daniel Bevensee og administrator Kathrine Kihm.

Teatret blev stiftet i 2011 under navnet Teateriet Apropos af skuespiller/scenograf Daniel Bevensee og skuespiller/instruktør Nikolaj Mineka, begge er uddannet fra Skuespillerskolen v/Aarhus Teater.

Vi vil producere scenekunst med noget på hjerte, af høj kvalitet, om højaktuelle temaer i øjenhøjde og med en usnobbet tilgang. Scenekunst, hvor enkeltheden i iscenesættelsen, den gode historie og det klare udtryk er den gennemgående stil. Dette vil vi gøre ved at skabe:

- Scenekunst, for og om de unge

- Scenekunst, der skaber debat hos de unge, både før, under og efter

- Scenekunst, der markerer sig som nyskabende

- Scenekunst, der underholder, informerer og prikker til følelser

- Scenekunst, der tør

Folkene bag

Ud over Marion, Daniel og Kathrine der til dagligt driver teatret tæller teatret også de ca. 20 ad-hoc ansatte kunstnere, der skaber produktionerne og sender dem ud på landevejene, samt den aktive bestyrelse, der vejleder og støtter op om teatrets aktiviteter og udvikling.

Bestyrelsen består af:

Kristian Hald Jensen, formand - Freelance sceneinstruktør. Tidligere generalsekretær for DATS - Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed

Anni Marquard - Leder og stifter af Center for Digital Pædagogik og Cyberhus

Henrik Szklany - Freelance dramatiker

Signe Lund Juhler - Direktør for Fonden Filmtalent
Kristian Rørbæk Thrane - Head of Communications ved AAL Forum 2019 og RIWC 2020, tidligere Community Manager ved Aarhus 2017 og Frivillighovedstad 2018.

Irene Kristensen - Skolelærer og aktiv skoleteateropkøber

Adresse

c/o Musikhuset, Thomas Jensens Allé 2

8000 Aarhus C

Tel

51201602