Foto taget af Teater Play

Teater Play

Teater PLAY er en selvstændig teaterscene, beliggende på Strandlodsvej 7 i København.
Teatret er grundlagt d. 27. august 2004. Teatret ledes af skuespiller Mille Berg (grundlægger) og instruktør Christina Sørensen. Teatret havde til huse på Islands Brygge i de første 8 år, men siden januar 2013 har Teater Play blomstret i nye, større og bedre lokaler på Strandlodsvej 7.

PLAYs formål er at fungere som ”legeplads” for professionelle skuespillere, forfattere, instruktører, scenografer, komikere, musikere osv. En levende og åben scene i storbyen, hvor professionelle talenter kan udvikle nye idéer indenfor alle aspekter af scenekunst. Opsætning af nyskreven eller nyoversat dramatik prioriteres. Der laves 1-3 egne teaterproduktioner pr. sæson, og herudover gives der sceneplads til gæstespil i så stort omfang som muligt.
Ind i mellem teaterforestillingerne, er der året rundt er et varieret udbud af arrangementer med bl.a. standup, improcomedy, testshows osv i den såkaldte 'Play Comedy Club'.
PLAY driver også en undervisningsafdeling.

PLAYs vision er at skabe forbindelse mellem den etablerede teaterverden og den meget omfangsrige talentmasse der af og til kan mangle udfoldelsesmuligheder. En tiltrængt legeplads, og et helt nødvendigt trinbræt, særligt for de professionelt nyuddannede men endnu ikke branche-etablerede teaterfolk.

PLAY modtager ikke fast driftsstøtte, og drives via billet- og barindtægter, publikums store opbakning, branchefolkenes goodwill, delvis frivillig arbejdskraft, legater, og ledelsens ukuelige vilje og håndkraft.

Velkommen!

Adresse

Strandlodsvej 7, st tv

2300 København S

Tel