Vinterferien for teaterglade familier

Oplev Danmarks historie, et rigtigt eventyr eller en magisk musical. Vinterferien er fuld af gode teateroplevelser for hele familien, og vi har fundet et par stykker frem til dig her. Så tag dine børn eller børnebørn i teatret og få en herlig oplevelse sammen som familie.

MATILDA THE MUSICAL

Storslået familiemusical om en magisk pige, der tager kampen op mod de voksnes uretfærdigheder. Matilda er en usædvanlig pige, der med sit kvikke hoved og sin livlige fantasi tør stå ved sig selv og ændre sin skæbne.

Se trailer til Mathilda the musical

Spillested: Det Kongelige Teater

Anbefales fra 7 år

 

SIGURDS DANMARKSHISTORIE

Ved en fejl bliver Sofie tryllet tilbage til Danmarkshistoriens begyndelse. Hun oplever istiden og stenalderfolket, hun møder Egtvedpigen, Grauballemanden, vikingerne og munkene – hun møder både H.C. Andersen og Grundtvig – og efter krigen i 1864 møder hun sine egne forfædre og dermed sin egen nære historie.

Spillested: Musikhuset Aarhus, Bremen (KBH)

Anbefales fra 5 år

 

Læs også vores guide “Scenens gode råd til dit barns teatertur”

MIO MIN MIO

“Mio, min Mio” er historien om Bo, der forlader sine plejeforældre og rejser gennem dag og nat og finder sin rigtige far: Kongen i ”Landet i det Fjerne”. Her er Bo ikke længere Bo, men prins Mio, som får en vigtig mission – han skal redde landets børn fra den onde ridder Kato, som har forvandlet dem til forheksede fugle. Oplev Astrid Lindgrens evigtgyldige fortælling om sorg, venskab, ensomhed og kærlighed i zeppelinsk nyopsætning.

Spillested: Teatret Zeppelin (KBH V.)

Anbefales fra 7 år

 

DRØMMEN OM AMERIKA

Spillested: Aalborg Teater

Anbefales fra 5 år

 

KEJSERENS NYE KLÆDER

Oplev H.C. Andersens klassiske eventyr om den forfængelige kejser i en helt ny, farverig og stærkt underholdende teaterversion for børn og barnlige sjæle.

Spillested: Aalborg Teater

Anbefales fra 5 år

 

Artikler du måske vil kunne li’?

Guide: “Det skal du se med de små i vinterferien” 

10 teaterudtryk – du måske kender?

Børneteater: Disse børneteatre skal du holde øje med vol. 1

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få direkte besked om nye artikler og guides m.m. på scenen.dk, og bliv opdateret om aktuelle teateroplevelser i hele Danmark. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.