For turnéproducenter

Som turnéproducent er det afgørende, at dine kunder; teaterforeninger, kulturhuse, skoler, institutioner og lignende har chancen for at finde frem til dine forestillinger. Den opgave hjælper Tereba dig med at løse. Når du indtaster dine forestillinger i Tereba, kommer de ud på flere platforme, der samler udbuddet af turnéforestillinger. Og endelig hjælper du samtidig med, at vi har opdaterede data om teaterbranchens aktiviteter. Med andre ord: Alle vinder.

Fra stationær til turnéforestilling

Når du har en god forestilling, som flere skal have glæde af og mulighed for at se, så er det det er nemt at ændre en allerede indtastet forestilling fra stationær til turné i Tereba.

Du kan ændre produktionens status ved at trykke på ”Tilføj turné”. Fanebladet ”Turné” vil blive synligt, og her kan du udfylde alle de nødvendige turnéoplysninger, som arrangører behøver.

Se alle Terebas manualer her eller kontakt Scenit på telefon 35 24 01 00 eller info@tereba.dk.

Sådan får du en komplet turnéliste for din forestilling

Som producent kan du hjælpe arrangøren med at synliggøre forestillingen til gavn for alle parter.

I Tereba skal du ud for den rigtige produktion trykke på ”Vælg”, og derefter på knappen ”Anmod arrangør om at oprette arrangement”, og så modtager din arrangør en mail med et link til nem oprettelse af den forestillingens spilleperiode hos dem.

Når I opfordrer alle arrangører på jeres turné til at indtaste spilleperioden hos dem, kan I som turnerende teater få vist en liste med hele jeres turné samlet ét sted på Scenen.dk. På den måde kan publikummer, der ikke nåede at se forestillingen i én by, finde jeres forestilling i en anden by.

Se alle Terebas manualer her

Forestillingerne bliver vist på

Din produktion bliver på den måde synlig for alle arrangører, der benytter de tre sider som arbejdsredskab, når den kommende sæson repertoire skal planlægges.

Derudover kommer dine forestillinger på

Og det bedste er, at det ikke alene er gratis, det kræver kun, at I indtaster forestillingerne i Tereba. Så klarer Scenit resten og deler derudover de indtastede data med Danmarks Statistik, så I på den måde tager et medansvar for, at vi har et retvisende statistisk billede af teatrenes aktivitetsniveau.

Efter endt spilleperiode af en given forestilling lægges den automatisk ind på Scenekunstarkiv.dk, så alle med interesse der kan få et indblik i udbuddet af dansk teater gennem tiden.

Her kan du orientere dig om Terebas datamodtagere

Scenit hjælper dig

Scenit står klar til at hjælpe, hvis det driller. Kontakt Knirke på telefon 35 24 01 00 eller på mail kc@scenit.dk.