Kontakt

Danmarks scenekunstportal

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer til Scenen.dk, så er du altid velkommen til at kontakte holdet bag sitet. Der kan være forskellige steder, du bedst kan få hjælp med dit spørgsmål - så læs mere her om dine muligheder.

Hvem vil du gerne have fat på?

Billetsalg på Scenen.dk

Billetsalg eller spørgsmål om en bestemt forestilling

Leder du efter information om, hvordan du får fat på billetter til en bestemt forestilling på Scenen.dk? Vi gør altid vores yderste for at vise dig, hvordan du nemmest får fat på billetterne. Find forestillingen på Scenen.dk - i nederste højre hjørne af siden kan du altid se kontaktoplysninger til det enkelte teaters billetkontor, og hvis du klikker på KØB BILLET kommer du frem til det sted online, hvor billetten sælges.

Søg forestilling


Kontakt til Scenen.dk

Scenen.dk - spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål til Scenen.dk som site, eller måske gode idéer til, hvad vi kunne gøre bedre? Så er du altid velkommen til at kontakte holdet bag Scenen.dk

Telefon: 35 24 01 00
E-mail: info@scenen.dk

Kontakt til Tereba.dk

Tereba - support til teaterproducenter

Er du teaterproducent, og vil du gerne have dine forestillinger på Scenen.dk og ud via vores mange dataaftaler med danske kultursites? Så skal du oprette dig på Tereba.dk. Det er ikke svært, og vores support vil hjælpe dig hele vejen.

Telefon: 35 24 01 00
E-mail: info@tereba.dk

Gå til Tereba.dk