Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende billetsalg. Klik på KØB BILLET, så finder du det enkelte teaters billetkontor.

Har du derimod spørgsmål til Scenen.dk som site, eller ideer til, hvad vi kunne gøre bedre? Så er du altid velkommen til at kontakte holdet bag Scenen.dk

Telefon: 35 24 01 06 (man-fre kl. 10-15)
Email: info@scenen.dk

Billetsalg eller spørgsmål om en bestemt forestilling

Leder du efter information om, hvordan du får fat på billetter til en bestemt forestilling på Scenen.dk? Vi gør altid vores yderste for at vise dig, hvordan du nemmest får fat på billetterne. Find forestillingen på Scenen.dk – i nederste højre hjørne af siden kan du altid se kontaktoplysninger til det enkelte teaters billetkontor, og hvis du klikker på KØB BILLET, kommer du frem til det sted online, hvor billetten sælges.

Tereba
– support til teaterproducenter

Er du teaterproducent eller arrangør, og vil du gerne have dine forestillinger på Scenen.dk og ud via vores mange dataaftaler med danske kultursites? Så skal du oprette dig på Tereba.dk. Det er gratis og for alle der producerer og/eller arrangerer professionel scenekunst i Danmark. Skulle du have brug for hjælp, er vores support klar til at hjælpe dig på vej.

Telefon: 35 24 01 00
E-mail: info@tereba.dk

Få scenekunst direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra Scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.