Foto taget af Aarhus Teater

Aarhus Teater

Velkommen til Aarhus Teater
4 scener // 6 aftener om ugen

Teater er liv, drama og blod. Tragedie og komik. Dyb eftertænksomhed og levende underholdning. En spejling af hverdagen – som den ser ud i dag, som den vil se ud i fremtiden, og som den så ud for mange år siden. En uundværlig del af tilværelsen for alle, der elsker at lade sig inspirere af livets mangfoldige muligheder.

Aarhus Teater er byens største kulturinstitution med forestillinger 6 aftener om ugen på 4 forskellige scener. I klassikere, musicals, teaterkoncerter og eksperimenterende nicheforestillinger udfolder nogle af Danmarks største skuespillertalenter sig. Nogle er udklækket fra teatrets egene uddannelser og ofte på vej til opgaver på landets øvrige scener eller det store lærred.

Teatret lever af sit publikum og for sit publikum. Men vi lever også alle af teatret. For hvor ville livet dog være kedeligt uden scenen, hvor alt det bliver sagt, som vi ikke får sagt, alt det gjort, som vi ikke får gjort – scenen, hvor livet udfolder sig i et lidt højere tempo og lidt mere intenst, end det normalt gør i vores vante hverdag.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Aarhus Teater - dit teater!
Se mere på www.aarhusteater.dk

Adresse

Teatergaden 1

8000 Aarhus C

Tel

89332300