Foto taget af

GLiMT Amager

GLiMT Amager er lille storbyteater i København siden 2021. Teatret udspringer af scenekunstkompagniet GLiMT, som blev grundlagt i 2002.
Vi er et teater, der arbejder med et bredt udtryk inden for discipliner som samtidscirkus, fysisk teater, dans, installationskunst, livemusik og lydvandringer. Vores forestillinger spiller ofte ude hos vores publikum, hvor vi transformerer velkendte byrum og lokationer gennem iscenesættelse. Vi mener, at teater er noget, der kan berige alles liv, og opsøger derfor at gøre det tilgængeligt for så mange som muligt.

Vi deltager ofte med forestillinger til lokale arrangementer som kulturdage, festivaler, Sankt Hans og Halloween i samarbejde med institutioner i Amager Vest.

Vores base er Maskinhallen på Sundholm, hvor vi skaber vores forestillinger og inviterer publikum indenfor for at opleve work-in-progress-visninger og deltage i kulturelle arrangementer.

Vi underviser desuden i cirkus og fysisk teater både med vores egne workshops og hos skoler, institutioner og andre interesserede grupper.

Adresse

Sundholmsvej 8

2300 København S

Tel