Foto taget af Republique

Republique

Kunst kan ikke alene udvikle men også forandre os som mennesker. Mødet med den levende kunst i landets teatre gør, at vi bedre forstår og kan leve i den tid, vi står i lige nu. Som teatre har vi derfor en markant og vigtig mission på linje med vores uddannelser – bare for det voksne liv i en moderne civilisation. For det at udvikle sig som menneske er nødvendigt hele livet igennem.

På Republique håber vi at kunne leve op til det ansvar. Store Scene danner rammen om de store eksistentielle forestillinger, skabt af verdens førende nycirkuskunstnere og nogle af Danmarks mest markante instruktører og skuespillere, der skræller forældede lag af klassikerne og gør dem tilgængelige og fængslende for vores tid. Det er også på Store Scene vi tager afsæt, når vi drager ud i verden på teatrets ’fjerde scene’ med vores forestillinger, for både at give udlandet et indtryk af dansk scenekunst, men også for at vi kan hente ny inspiration med hjem.

Lille Scene er mere udfordrende og radikal, når både etablerede og nye kunstnere fra alle kunstgrene bliver sat i stævne til mere eksperimenterende tiltag. Nyeste skud på stammen, foyerscenen Reaktor, er scenen for det spontane og nære. Det er her vi møder det helt nye, og det med den ekstra kant.

På Republique er der derfor altid fire kilder, hvorfra inspirationen flyder. Vi håber en eller flere af dem giver dig smag for livet.

Adresse

Østerfælled Torv 37

2100 København Ø

Tel

33233100