Foto taget af Per Morten Abrahamsen

Teatergrad

Teatergrad er lille storby teater i København, og vi er Københavns byrumsteater; et moderne tilgængeligt teater, der er opsøgende og i kontakt med hele samfundet. Vi har forladt teaterinstitutionens lukkede bygninger, indtaget byen som scene og opsøger publikum dér, hvor de er. Danmark har et væld af spændende byrum, der byder på æstetiske medfortællinger for borgerne, der vil møde levende kunst på moderne og nutidige præmisser. For Teatergrad skal moderne kunst være nærværende og rørende på det nutidige samfunds præmisser.

Skabelsen af forestillinger er for Teatergrad en løbende udviklingsproces. Den gode kunstneriske idé til en forestilling kan ikke stå alene. Forestillingerne skal være aktuelle, de skal passe i et relevant byrum, og så skal de ikke mindst være vigtige og betydningsfulde for publikum. Vi arbejder konstant med, hvordan vi kan inddrage byens rum bedst muligt, og hvordan vi kan inddrage publikum som medskabende fra starten af processen.

Teatergrad producerer på nuværende tidspunkt årligt én voksen- og én børne/ungdomsforestilling. Derudover producerer vi mellem to og fire co-produktioner samt diverse events. Vi spiller ca. 350 forestillinger årligt fordelt i hele Danmark.

Teatergrad har kontor i Osramhuset på Valhalsvej 4, 2200 København N.

Adresse

Valhalsgade 4

2200 København N

Tel