For teaterarrangører

Hvilke forestillinger skal din teaterforening eller dit kulturhus vise publikum i den kommende sæson? Hvis du er arrangør og gerne vil købe forestillinger til nuværende eller kommende sæson, så læs med, når vi gennemgår en række muligheder, som du bør kende til.

Sådan finder du en turnéforestilling

Skal du planlægge kommende sæsons repertoire i kulturhuset eller teaterforeningen? Find inspiration og information på de 3 platforme; Den Grønne Turnéteaterbrochure Online, Den Røde Brochure Online og på Produktionssiden.

  • Den Grønne Turnébrochure – Teaterforeningernes overblik.
    Den Grønne Turnébrochure får du overblik over aktuelle turnéforestillinger i Danmark. Her finder du producenter og forestillinger, oplysninger om de enkelte forestillingers målgrupper, medvirkende, scenetekniske krav og information om priser, turnéperioder osv. Op til Danmarks Teaterforeningers årlige seminar i efteråret er gerne et godt tidspunkt at begynde at orientere sig i udvalget af turnéforestillinger. Og det gælder uanset, om I selv skal deltage på seminaret eller ej. På denne tid har de fleste producenter nemlig indtastet deres aktuelle forestillinger i systemet Tereba, så de kan søges online. Alle forestillingerne er godkendt til en eller flere af Slots- og Kulturstyrelsens støtteordninger.
  • Den Røde Brochure – forestillinger for børn og unge
    Hvis du særligt søger efter forestillinger for børn og unge, så får du overblikket i Den Røde Brochure. Den Røde Brochure er opbygget på samme som Den Grønne Turnéteaterbrochure, men med særlig fokus på børne- og ungdomsteater. Mange af forestillingerne kan ses gratis på den årlige Aprilfestival.
  • Produktionssiden – et samlet overblik
    Endelig kan du på Produktionssiden få et samlet overblik over alle aktuelle produktioner, både til voksne og børn/unge, der alle er godkendt til Refusions- eller Formidlingsordningerne. På siden kan du se videopræsentationer af forestillingerne og finde vigtig information. Find bl.a. oplysninger på Produktionssiden om; produktioners turnéspecifikationer, turnéperiode og vejledende priser, kontaktoplysninger til producenten, produktionens status og journalnummer i forhold til offentlig støtte og produktionsoplysninger om produktioner fra nuværende sæson og de to forgående sæsoner

Indtast de købte turnéforestillinger i Tereba

Tereba står for Teater Register Basen og er det centrale omdrejningspunkt for oprettelse og digital udveksling af oplysninger om opførelser og produktioner af professionel scenekunst i hele landet.

Skaber og producerer I professionelle teaterforestillinger ?
Præsenterer og arrangerer I professionelle teaterforestillinger ?
Annoncerer og formidler I professionelle teateroplevelser ?
Vil I gerne have jeres forestilling på  Scenen.dk og med ud til vores datamodtagere?

Hvis ja, så er Tereba en løsning for jer, jeres kulturvirksomhed eller kulturportal. Med Tereba behøver I kun at indtaste, rette og hente oplysninger ét sted.