Her kan du se musicals i 2024

Er du til klassiske musicals, nye musikteaterforestillinger og fede teaterkoncerter? Vi har samlet en masse teateroplevelser til dig, der elsker en god forestilling fuld af musik.

Kinky Boots

ET HJERTEVARMT HIT PÅ HØJE HÆLE Kinky Boots er en fantastisk morsom og varmhjertet musical baseret på en virkelig historie om Charlie, der er 4. generations arving til en skofabrik. Han kæmper for fabrikkens overlevelse og må i bogstaveligste forstand op på tæerne for at redde familiens forretning.

Spillested: Det Ny Teater

Spilleperiode: februar – april 2024

Læs mere om Kinky Boots

Matador

Den nye musical Matador er en medrivende, musikalsk fortælling om Mads Skjern der kommer til Korsbæk, og to konkurrerende familier, hvis skæbner væves tæt sammen. Et både storslået og intimt drama om ambition, tradition og fornyelse, men også om forandring og at turde stå ved hvem, man er.

Spillesteder: Holstebro Musikteater og Falkonersalen

Spilleperiode: februar – april 2024

Læs mere om Matador

Urinetown

Oplev en hysterisk morsom miljøkomedie fyldt med kærlighed, håb, død og absurditet. Et ukendt sted i en nær fremtid har en klimakatastrofe skabt ekstrem tørke og givet knaphed på vandforsyninger. Her skal man betale for at få lov til at besørge, og det må kun finde sted på offentlige toiletter.

Spillested: Østre Gasværk

Spilleperiode: marts – april 2024

Læs mere om Urinetown

Askepot

En helt ny dansk musical med musik af Rasmus Seebach og manuskript af Line Knutzon. Askepot the Musical er en nyfortolkning af Brdr. Grimms klassiske eventyr.

Spillesteder: TIVOLI Koncertsalen, Musikhuset Aarhus, Odeon og Vejlemusikteater

Spilleperiode: marts – juni 2024

Læs mere om Askepot

Chicago

Den uforlignelige musical CHICAGO har det hele: sex og erotik, sensation og skandale, mord og bedrag! I et fængende og fængslende set-up af uforglemmelige sange, smittende lækker dans og livemusik, der swinger for hårdt.

Chicago / Foto Per Arnesen - Yellow1.dk

Spillested: Aarhus Teater

Spilleperiode: maj – juni 2024

Læs mere om Chicago 

Wicked

WICKED er fortællingen om et usædvanligt venskab mellem to piger, der møder hinanden på hekseskolen i det magiske rige Oz: Elphaba, der er anderledes, født med grøn hud, og klassens populære og smukke pige Glinda.

Spillested: Fredericia Musicalteater

Spilleperiode: september – november 2024

Læs mere om Wicked

Anastasia

Legenden om Anastasia vækkes til live som storslået musical, inspireret af tegnefilmen af samme navn. Gribende og dramatisk handling, overdådig scenografi, stort cast og hits som Once Upon a December og den Oscar-nominerede Journey to the Past.

Spillested: Det Ny Teater

Spilleperiode: september – december 2024

Læs mere om Anastasia

Sange fra byens hjerte

SANGE FRA BYENS HJERTE er en varm kærlighedserklæring til København og byens rige musikalske historie. Her vil de danske stjerner Stine Bramsen, Barbara Moleko, Kira Skov, William Torp, Sharon Kumaraswamy og Bjørn Fjæstad fortolke ikoniske hits som Copenhagen Dreaming og Copenhagen.

Spillested: Østre Gasværk

Spilleperiode: september – oktober 2024

Læs mere om Sange fra byens hjerte

Sort Samvittighed #4

Det Reumertvindende kunstnerkollektiv bag Hvid Magi, Tove!Tove!Tove! og I et forhold vender tilbage på Betty Nansen Teatret med en ny forestilling i efteråret 2024! Sort Samvittighed tager idealer under kærlig, humoristisk og musikalsk behandling.

Spillested: Betty Nansen Teatret

Spilleperiode: september – oktober 2024

Læs mere om Sort Samvittighed #4

Musikforestillingen Natasja

NATASJA tager os med ud i alle tænkelige (og også et par af de mere utænkelige) hjørner af Natasjas liv, musik og karriere. Fra den spæde start og videre ind i det legendariske efterliv, hvor Natasjas sange insisterer på at bibeholde sin relevans.

Spillested: TIVOLI Koncertsalen

Spilleperiode: oktober – november 2024

Læs mere om Musikforestillingen Natasja

Billy Elliot

Elton Johns og Lee Halls prisbelønnede musical over den berømte film har haft succes verden over og er en forrygende oplevelse for hele familien.

BILLY ELLIOT THE MUSICAL

Spillested: Det Kongelige Teater

Spilleperiode: november 2024 – januar 2025

Læs mere om “Billy Elliot – The Musical”

Skammerens datter

En verden af fantasy i en stor familie-musikforestlling med alle følelser i spil! Succesforestillingen Skammerens Datter hylder viljen og modet i Dinas tapre kamp imod ondskaben og den uhyggelige Drakan.

Spillested: Holstebro Musikteater

Spilleperiode: oktober 2024

Læs mere om Skammerens datter

Tinkas juleeventyr

Lion Musicals og Live Nation præsenterer en helt ny, storslået julemusical, når TINKAS JULEEVENTYR får urpremiere den 21. november 2024 i Glassalen i Tivoli. Alle sangene til forestillingen skrives af Burhan G, der også skabte det vildt populære titelnummer til julekalenderen Tinkas Juleeventyr som musicalen er baseret på.

Spillested: TIVOLI Glassalen

Spilleperiode: november – december 2024

Læs mere om Tinkas Juleeventyr

Hvorfor laver vi ikke et band?

Midt i den larmende ventetid ved et bustoppested, falder en gruppe mennesker i snak. En udveksling af håb, brok og minder opstår. Alle søger de efter et sted at høre til, og alle kredser de om livets store spørgsmål: Er mennesket en ø? Hvem ringer klokkerne for? Hvorfor laver vi ikke et band?

Spillested: Nørrebro Teater

Spilleperiode: december 2024 – januar 2025

Læs mere om Hvorfor laver vi ikke et band?

The Last Ship

Der venter en storslået forestilling på Østre Gasværk Teater, når Stings musical THE LAST SHIP har premiere i 2025. THE LAST SHIP handler om sømanden Gideon, som vender hjem efter mange år på havet. Her opdager Gideon, at den verden, han forlod, har forandret sig for altid.

Spillested: Østre Gasværk

Spilleperiode: februar – marts 2025

Læs mere om The Last Ship

vind gavekort til teater

Vind et gavekort på 500 kr. til dit yndlingsteater!

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til et teater efter dit valg. Som nyhedsbrevsabonnent modtager du nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.