Meget mere end teater

Elsker du scenekunst, der beskriver sig selv som immersiv, kakofonisk og udtrykker transformerbarhed? Så er denne guide lige noget for dig. Vi har fundet 5 teateroplevelser, som er meget mere end teater.

Hybrid Sensation

Hybrid Sensation er en immersiv scenekunstnerisk oplevelse i en udvidet virkelighed med VR, hvor medieret intimitet og virtuel fantom-berøring skaber helt nye sanseerfaringer.

Spillested: Det Kongelige Teater, Skuespilhuset

Læs mere om “Hybrid Sensation” her

Petroleum

Værket er en rejse til en fiktiv fremtid der ser tilbage på afskeden med oliens tidsalder gennem en kunstinstallation hvor man også oplever intim forestillinger der handler om konkrete elementer som asfalt, nylon strømper og lægemidler – elementer som alle skylder deres eksistens til energitætheden og transformerbarheden i olie.

Spillested: Østre Kapel, KBH SV.

Læs mere om “Petroleum”

Unfinished

I installationsværket Unfinished Tales – a collective story mødes de i et råt og poetisk stemningsarkiv over den nordiske kolonialismes emotionelle arv og kollektive erindringer.

Spillested: ZeBU

Læs mere om “Unfinished”

Liberty

LIBERTY er en kakofonisk rejse igennem KIC’s vildeste, vigtigste, værste og sjoveste forestillinger, men samtidig et forsøg på at nå ind til meningen med galskaben. Hvor kom det hele fra, er der mon mere at give af og kan omverdenen overhovedet bruge det til noget? Samtidigt med at være en bagudskuende rejse gennem Kristján Ingimarsson Companys forestillinger, er det et fremadskuende blik mod kreativitetens rolle i vores liv.

Spillesteder: Teater Nordkraft, Teater V. m.fl.

Læs mere om “Liberty”

Mordet på Dronning Margrethe

Få fortalt en røverhistorie af skuespiller Peter Aude i hans egen lejlighed på Frederiksberg.

Spillested: Frederiksberg

Læs mere om “Mordet på Dronning Margrethe”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få direkte besked om nye artikler, videoer, guides m.m. på sitet, og bliv opdateret om alle de forestillinger, der spiller netop nu.