Meget mere end teater

Vidste du, at teatrene viser meget mere end teater? Der er bl.a. fællessang, oplæsning fra private dagbøger, historier i mørket og sanselige gåture i det fri. Så trænger du til en anderledes oplevelse på teatret, så tjek vores liste.

Særligt Nørrebro Teater har mange arrangementer, der ikke kan karakteriseres som traditionel teater. Billedet her er fra Nørrebroteaters show "Late Night Lørdag" med Thomas Warberg og Huxi Bach som skiftende værter. Foto: Liquidminds

USYNLIGT TEATER

Usynlige Teater er teater, der spiller, når det passer dig. De app-baserede lydvandringer kan opleves på dansk, tysk eller engelsk og bruger naturen på Sydfyn og Øerne som scenografi. Nogle af de allerbedste danske skuespillere lægger stemmer til, og du sætter handlingen i gang ved at gå og ved at gøre det, du bliver bedt om i løbet af stykket. Baggårdteatret står bag.

Spillested: Naturen på Sydfyn & øerne

 

TÆNKEPAUSER LIVE

Sebastian Dorset er vært, når videnskaben indtager teatret. Mød førende forskere og bliv klogere, når bøger forvandles til monologer og kommer under kærlig behandling i et anderledes og levende talkshow.

Hjerne som lyspære

Foto: Liquidminds

Spillested: Nørrebro Teater & Odense Teater

 

SYNG SAMMEN

Uanset hvilken aften du vælger at “Synge sammen” med Odense Teater, så er du i goder hænder. De er nemlig så heldige at sanger og sangtræner Gitte Degn er vært på alle arrangementer.

Spillested: Odense Teater

 

DARK

Dark er historier i totalt mørke. Tilskuerne føres ind til deres plads i mørke og oplever hele forestillingen gennem ørerne. Det er ikke gys eller uhyggelige historier der bærer forestillingen, men muligheden for at slappe af i mørket og mærke den særlige poesi som ordene fremkalder, når synet er sat på standby

Spillested: BestTellers, KBH V

 

MELLEM SANSERNE

Tag sammen med koreografen Thomas Eisenhardt på en rejse gennem et landskab, og oplev det med hyperlokal følsomhed som om det var første gang. Det er ikke en forestilling. Det er virkelighed oplevet gennem 11 sanser. Aaben Dans står bag.

Spillested: En parkeringsplads i Roskilde

 

OPEN MIC

Teater Vestvolden sætter strøm til mikrofonen med nogle af landets morsomme nye talenter og helt store komikernavne. Tidligere har komikere som Linda P., Ruben Søltoft, Frank Hvam og Thomas Warberg været på plakaten.

Spillested: Teater Vestvolden, Hvidovre

 

EN PINLIG AFFÆRE

Mød en række helt almindelige – men ualmindeligt modige – mennesker, som står frem og læser op af deres teenagedagbog live på scenen. Kom og grin af gamle klassebilleder og sjove anekdoter, bliv nostalgisk over musik fra teenagetiden, krum tæer over hjemmelavet hjerte-smerte-lyrik eller nik genkendende til de første kærestebreve.

Lyserød baggrund med hotdog som telefonrør

Foto: Liquidminds

Spillested: Nørrebro Teater

 

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få direkte besked om nye artikler, videoer, guides m.m. på sitet, og bliv opdateret om alle de forestillinger, der spiller netop nu.