5 af efterårets musicals

Elsker du musicals? Så kan du godt glæde dig. Efteråret byder på flere skønne musicals, og du kan se frem til gamle klassikere, nye skud og glædelige gensyn. Vi deler 5 med dig her og husk, at der er endnu flere på hjemmesiden.

Se eller gense TIVOLI's succesmusical "Midt om Natten". Foto: Søren Malmose

ATLANTIS

“Atlantis” har alt, hvad et sultent musicalhjerte kan begære: Helte og skurke, kærlighed og jalousi – en episk fortælling foldet ud i fantastiske sange med et stort toptunet orkester og i visuelt overdådige scenebilleder. Oplev bl.a. Stig Rossen og Kaya Brüel på rollelisten til “Atlantis”.

Spillesteder: TIVOLI, Musikhuset Aarhus, Musikteatret Holstebro & Odeon.

Turnéperiode: september og oktober 2021

 

Læs også artiklen “Musicalekspert Jakob Steen Olsen: Disse tre musicals bør du se”

THE BODYGUARD

Oplev musicalen “The Bodyguard”, der bygger på filmens historie om den tidligere Secret Service-agent Frank Farmer, der bliver ansat som privat bodyguard for den verdensberømte sangstjerne Rachel Marron. Musicalen er en hyldest til Whitney Houstons fantastiske sange og indeholder filmens megahits bl.a. Run to You, I Have Nothing og coverversion af Dolly Parton-nummeret I Will Always Love You.

Scene fra musicalen The Bodyguard

Oplev Andrea Lykke Oehlenschlæger og Johannes Lassen i hovedrollerne. Foto: Lion Musicals

Spillesteder: Esbjerg Musikhus, Vejle Musikteater, Værket, Aarhus Musikhus m.fl.

Turnéperiode: september – december 2021

 

Få scenekunst direkte i din indbakke – tilmeld dig Scenens nyhedsbrev

MIDT OM NATTEN

En af de senere års helt store danske musicalsucceser, Midt om natten, vender nu tilbage! Endnu en gang åbner porten til Haveje og inviterer inden for til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd, og alle de andre skæve eksistenser i fristaden! Ligesom publikum kan se frem til en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten.

Spillested: TIVOLI, København

Spilleperiode: 30. september – 24. oktober 2021

 

Læs også artiklen “Musicalstjerner vol. 1: Her er vores yndlingsmusicals”

SOMMER I TYROL 

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Denne gang rejser vi til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol. Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som “Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og “Man kan jo ikke gøre for at man har charme”, mens der på gæstgivergården “Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet.

Castet fra Sommer i tyrol

Foto: Gudmund Thai

Spillested: Folketeatret, København

Spilleperiode: 28. september – 17. oktober 2021

 

SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG

Det Ny Teater genopsætter succesforestillingen Spillemand på en Tagryg for en kort periode. En ekstra chance for at opleve Tommy Kenter i den ikoniske rolle som mælkemanden Tevye og AnnMari Max Hansen som hans kone. Året er 1905 i Zarens Rusland, I horisonten lurer revolution og pogromer. Spillemand på en Tagryg er en morsom, bevægende, tankevækkende og evig aktuel fortælling om mennesker i en verden i forandring.

Tommy Kenter i Spillemand på en tagryg

Foto: Miklos Szabo

Spillested: Det Ny Teater, København

Spilleperiode: 16. september – 17. oktober 2021

 

LÆS OGSÅ ANDRE ARTIKLER OM MUISCALS

”5 hurtige til Maria Lucia”

Silas Holst begyndte som grævling

Musicalstjerner vol. 1: Her er vores yndlingsmusicals

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få direkte besked om nye artikler, videoer, guides m.m. på sitet, og bliv opdateret om alle de forestillinger, der spiller netop nu.