Det skal dit barn se – 5 forestillinger for børn i april

Et hemmeligt bibliotek, en kendt børnebog som teater og et energisk jungleeventyr. Vi har fundet 5 af de mange teateroplevelser, som du og dit barn kan glæde sig til i april.

Det hemmelige bibliotek

Det hemmelige bibliotek er et smukt rum for børn og voksne. Historien er hemmelig. Bodil Alling fortæller, akkompagneret af de dejligste billeder og Søren Søndbergs vidunderlige musik og lydunivers.

Spillesteder: Teatret Gruppe 38 og Nørregaards Teater

Anbefales fra 8 år

Læs mere om “Det hemmelige bibliotek”

På den anden side af døren

Freddy og Kamma går på samme skole, men ikke i samme klasse. Freddy er en god dreng. Han gør i hvert fald sit bedste for at være det, men han gør for det meste også det, der falder ham ind. Kamma kan godt lide matematik og billedkunst og så er hun den næstbedste til just-dance.

Spillested: Teaterhuset Filuren

Anbefales fra 10 år

Læs mere om “På den anden side af døren”

find teater for børn i mditjylland

Jungledyret Hugo

Flemming Quist Møllers Jungledyret Hugo som anmelderrost musikforestilling er et energisk jungleeventyr smækfuldt af dans og urskovs-moves, uimodståelige sange og et frækt og nuttet jungledyr.

Spillested: Bellevue Teatret

Anbefales fra 5 år

Læs mere om “Jungledyret Hugo”

Nomerne – Skovens hjerte

Nomerne er en prisbelønnet bogserie, som inspirerer børn til kreativ udfoldelse og socialt samvær! Nu kommer den første teaterforestilling baseret på det populære Nomerne-univers.

Spillested: Teater Vestvolden

Anbefales fra 6 år

Læs mere om “Nomerne – Skovens hjerte”

Det er slet ikke som du tror

Den Store Far var en fantastisk far. Han var en klippe. En favn man kunne hoppe ind i. Alt hvad han oplevede blev til noget fantastisk; selv problemer var fulde af muligheder og altid sagde han: “ … det er slet ikke som man tror… “. Lige indtil den dag han forsvandt: han gik ind i sig selv og derinde gik han vist en lang, lang tur.

Spillesteder: ZeBU og Nørregaards Teater

Anbefales fra 9 år

Læs mere om “Det er slet ikke som du tror”

vind gavekort til teater

Vind et gavekort på 500 kr. til dit yndlingsteater!

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til et teater efter dit valg. Som nyhedsbrevsabonnent modtager du nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.