Digital teater for børn og unge

Giv dine børn en digital teateroplevelse. Vi har samlet teatrenes aktuelle digitale forestillinger og podcasts, som du og dine børn kan streame online derhjemme. Der sker meget på teatrenes online scener, så vi opdaterer løbende listen.

"På opdagelse med Else og Bolden" Teater Hund & Co, foto: Per Morten Abrahamsen

Af Pernille Egebæk 

Det Lille Teater – Okker Gokker

Okker Gokker er en musikforestilling for de 2-5 årige baseret på kendte rim og remser fra Okker Gokker til Bro Bro Brille.

Teater Hund  – Lydteater for de mindste 

Lyt til “På opdagelse med Else og Bolden” for de 2-5 årige eller hør serien “De gyldne hvalpe”, der stiller spørgsmål som hvad er fællesskab? og hvad er humor?

Læs også “10 forestillinger til de mindste” med et udpluk af forårets børneforestillinger

Teater V – Stav til sex

Online sexualundervisningsteater i alfabetform for 8.-10. klasse. Se Teater V’s digidrama “Stav til sex” online.

Opgang 2 – OMG

Teatret Opgang 2 har lagt deres ungdoms- og voksenforestilling “OMG” online. Det er en forestilling om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, og deres konsekvenser.

Søg teater til børn og unge

Teater Fantast

Teater Fantast var allerede på banen i foråret, hvor børn og forældre kunne streame forestillingen “Lille frø” live. Deres YouTube-kanal har en masse korte sjove videoer, som vil være til glæde for de mindste. Derudover har Teater Fantast også podcasten “Taleterapihuset” (fra 7 år).

Læs også Stream teater, der hvor du er” med digitale teateroplevelser for de voksne

Det Kongelige Teater Xtra – for børn

Se Det Kongelige Teaters børneforestillinger online, syng med på sange og bevæg kroppen sammen med teatrets kunstnere. Det Kongelige Teater Xtra har skabt et skønt virtuelt oplevelsesunivers for børn og deres forældre.

 

Bemærk! Nogle af de digitale tilbud er tidsbegrænsede og/eller kræver billet. 

Senest opdateret d.6. april 2021.