Fodboldfeber på teatret

Vi hylder EM og det danske landsholdet og peger på 3 forestillinger i næste sæson, der alle har fodbolden som omdrejningspunkt. Så lok din fodboldglade mand, barn eller veninde med i teatret og få en god fodbold-teateroplevelse sammen.

Fra Hils Din Mors ungdomsforestilling "OFFSIDE". Foto: Ingrid Riis

HURTIGE FØDDER

Drengen Snorre er den vildeste fodboldfan. Han ved alt om spillere, trænere og legendariske kampe. Selv tør han ikke spille sammen med andre børn, for han bliver altid tacklet. Han foretrækker at se fodbold i tv sammen med sin far. En dag dukker en pige op med en magisk fodbold, og endelig kommer Snorre på banen. Hurtige fødder er en forestilling om mod, venskab og glæden ved at lege sammen.

Spillested: Det Lille Teater, København

Spilleperiode: 16. september – 7. november 2021

 

OFFSIDE

Offside er en historie, som frygtløst blotlægger tabuiseringen af homoseksualitet i fodboldens verden og den kultur som bevidst og ubevidst fastholder sporten, i en udpræget homofobi. En ungdomsforestilling om forbudt kærlighed, om normer, tabuer og modet til at stå ved sig selv i et maskulint sportsmiljø. Offside er produceret af Hils Din Mor.

Spillested: Folketeatret, København

Spilleperiode: 26. oktober – 6. november 2021

 

NO REGRETS

Teatret Svalegangen er stolte over at præsentere dramatiseringen af NO REGRETS – Stig Tøftings upolerede og roste selvbiografi fra 2005. Det er teater om en kompromisløs midtbaneslider og om at blive en byhelt på trods, eller måske i kraft, af de tragedier man har med sig.

Spillested: Teatret Svalegangen, Aarhus

Spilleperiode: 26. marts – 14. maj 2022

 

LÆS OGSÅ

Christoffer Læssøe: Min scenedebut

Teater i Ulvedalene – et historisk rids

Teater under åben himmel

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få direkte besked om nye artikler, videoer, guides m.m. på sitet, og bliv opdateret om alle de forestillinger, der spiller netop nu.