Læg musikteater under juletræet

Alle elsker musicals! Hvis du ikke har fundet den perfekte gave til manden, veninden eller svigermor, så giv en teateroplevelse i julegave. Vi har fundet 5 fantastiske bud på forestillinger med musik og sang, som spiller i 2022.

Mon ikke Aveny-T's teaterkoncert med CV Jørgensen kommer til at ligge under et par danske juletræer i år? Foto: Emilia Therese

ELSK MIG I NAT

Med et super soundtrack fortæller ELSK MIG I NAT en enkel og gribende historie om en række mennesker, der bliver mindet om de drømme, de engang turde have, og det liv der dengang var muligt.

cast fra Elsk mig i nat

Foto: Miklos Szabo

Spillesteder: Musikteatret Holstebro og Scandic Falkoner

 

SHUBIDUA – THE MUSICAL

Festligt og musikalsk portræt af 80´erne og 90´ernes Danmark. Shu-bi-duas iørefaldende, melodiske landeplager og skarpe, frække og gakkede tekster, danner rammen om et forrygende festligt og satirisk portræt af 80´erne og 90´ernes Danmark.

Scene fra Shubidua

Spillesteder: Musikhuset Aarhus og TIVOLIs koncertsal

 

CV JØRGENSEN TEATERKONCERT

Få en intim teaterkoncert fremført af ni performere, som alle både synger og spiller instrumenter. Se den anmelderroste teaterkoncert og opleve et hav af C.V. Jørgensens største hit fortolket live på scenen.

scene fra CV Jørgensen teaterkoncert

Foto: Emilia Therese

Spillested: Aveny-T

 

SHE LOVES YOU

Publikum kan glæde sig til at opleve en ny, original historie med mere end 40 af Lennon & McCartneys største hits. Alle sangene i forestillingen er fra de ikoniske albums som The Beatles udgav i årene 1963-70.

Castet til She Loves You

Foto: Nikolaj Lund

Spillesteder: Musikhuset Aarhus og TIVOLIs koncertsal

 

DEN SKALDEDE FRISØR

Oplev Niels Olsen, Xenia Lach-Nielsen, Maria Lucia, Silas Holst, Bodil Jørgensen, Benjamin Boe og mange flere, i en sjov, rørende og romantisk musicalkomedie af Susanne Bier med musik af Thomas Helmig.

Xenia Lach Nielsen og Niels Olsen

Xenia Lach Nielsen og Niels Olsen. Foto: Miklos Szabo

Spillested: En park i København

 

INTO THE WOODS

Tag alle de bedste Brdr. Grimm eventyr du kender, ryst dem godt sammen, tilsæt fænomenale sangere, skuespillere og musikere – og krydr med et skarpt og forbløffende sceneshow, hvor selv Glassalens scenerum bliver transformeret – så har du opskriften på musicalen Into The Woods.

cast til Into The Woods

Spillested: TIVOLI Glassalen

 

DEN GLADE ENKE

Oplev Lehárs legendariske operette fyldt med udødelige hits i en spritny, moderne og satirisk gendigtning af Adam Price og iscenesat af Kasper Holten. Plottet er nyt, og originalens ambassadefester er nu henlagt til et udsultet, moderne og let genkendeligt dansk kulturliv. Men der er stadig intriger i luften og affærer i krogene.

scene fra Den glade enke

Foto: Camilla Winther

Spillested: Operaen

 

Artikler, du måske vil kunne li’?

Guide: Glæd de små med en juleforestilling

Vivienne McKee: Vi er en stor familie

Jakob Steen Olsen: Det er en skjult, hemmelig skat, jeg har båret med mig

 

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få direkte besked om nye artikler, videoer, guides m.m. på sitet, og bliv opdateret om alle de forestillinger, der spiller netop nu.