Læg en musical under juletræet

Hvad skal du give til din søster, mor eller din bedste ven? Vi har 7 bud på musicals og musikforestillinger, du skal lægge under juletræet.

The Wall

Oplev de helt store hits, der kredser om evigt aktuelle emner som menneskelig isolation, undertrykkelse og det moderne samfunds skyggesider. Vi tager på en psykologisk rejse ind i sindet på karakteren Pink. Hele oplevelsen leveres i et enestående audiovisuelt design på internationalt niveau.

 

Spillesteder: Østre Gasværk Teater og Musikhuset Aarhus

Læs mere om “Another Brick in the Wall”

Platt-form

Publikum skreg af grin, og anmelderne kastede stjerner efter Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby ved deres to første shows, der begge høstede Reumert-nomineringer.

Spillesteder: TIVOLI og Odense Teater

Læs mere “Platt-form”

Urinetown

Oplev en hysterisk morsom miljøkomedie fyldt med kærlighed, håb, død og absurditet. Et ukendt sted i en nær fremtid har en klimakatastrofe skabt ekstrem tørke og givet knaphed på vandforsyninger.

Spillested: Østre Gasværk Teatre

Læs mere om “Urinetown”

Askepot

En helt ny dansk muiscal med musik af Rasmus Seebach og manuskript af Line Knutzon. Askepot the Musical er en nyfortolkning af Brdr. Grimms klassiske eventyr.

Spillested: Tivoli, Musikhuset Aarhus, Odeon og Vejle Musikteater

Læs mere om “Askepot”

Matador

Lise Nørgaard, Susanne Bier og Anders Thomas Jensen står bag helt ny original musical baseret på tv-serien Matador. Sange skrives af hitmagerne Burhan G og Lise Cabble og Bent Fabricius-Bjerres titelmelodi er selvfølgelig også med!

Spillesteder: Falkoner Salen og Musikteatret Holstebro

Læs mere om “Matador”

Kinky Boots

En skøn livsbekræftende fortælling om at skifte – ikke bare sko – men også tankesæt for at skabe noget unikt sammen: Kinky Boots og et særligt venskab.

Spillested: Det Ny Teater

Læs mere om Kinky Boots

Ta mig som jeg er

Det er en forestilling med masser af musik, humor og eftertanke. Men først og fremmest er det en hyldest til Grethe Ingmann og hendes stemme.

Spillesteder: Musikhuzet Rønne, Kulturværftet i Helsingør og Randers Teater

Læs mere om “Ta’ mig som jeg er”

Artikler og guides du også vil kunne li

Guide: “Når skuespillerne skriver – 4 aktuelle bøger”

Interview med skuespiller Emil Busk Jensen: ”Jeg skal ikke lykkes som skuespiller for at føle, jeg lykkes som Emil”

 

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.