Spring ud i det (!) – her er forårets dans

Er du til klassisk ballet, dans fuld af humor eller en eksplosiv danseforestilling? Bliv inspireret, når vi viser dig 7 danseforestillinger, som du kan opleve i løbet af foråret.

Grafik: Scenen.dk

JOYOUS & 4 HORSEMEN

Oplev en kraftfuld, sanselig og humoristisk danseforestilling for mennesker i alle aldre, der fusionerer urban dans & ny-cirkus. JOYOUS er en hyldest til håbet og glæden- en opløftende forestilling der fejrer og giver næring til hvad der gør mennesker lette om hjertet som er det organ der er forbundet med glæde. Læs mere om “Joyous & Horsemen”

Spillested: Aveny-T (KBH)

Find meget mere danseforestillinger på Scenen.dk

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Svanesøen

Svanesøen er det helt store balletbrag i Operaen, der bruser med bravurdans, fabelagtig lyssætning og overdådige kostumer. Det bliver ikke mere imponerende end Svanesøen. Læs mere om “Svanesøen”

Spillested: Operaen

SISTERHOOD

Som en syngende masse vil SISTERHOOD indtage rummet i et regnbuefarvet spekter af krop. Individuelle koreografier springer ud af en varm byge af sammenhold. Læs mere om “Sisterhood”

Spillested: Aaben Dans (Roskilde)

Sorry Not Sorry

Fyld! Tag plads. Lav larm! Løft dig op og stræk dig ud! SORRY NOT SORRY er en eksplosiv danseforestilling, der skubber til angsten for at fylde og optage plads i verden – med krop og med sind.Læs mere om “Sorry Not Sorry”

Spillested: Teater Momentum

BJÖRK

Til den storslåede musik vil de publikum opleve to visuelle pompøse værker, der dykker ned i temaer som kærligheden og dets væsen og det mekanisk og præfabrikerede vs. det vilde og utæmmede. Læs mere om Björk

Spillesteder: Sønderborg Teater, Odense Teater m.fl.

ROARING TWEENTIES

Står verden på tærsklen af en gentagelse af ”The Roaring Twenties”, hvor kunst og selskabsliv boblede over af eufori, fællesskab og livsglæde efter et år med global usikkerhed, frygt og isolation? Er vi i gang med et helt nyt historisk kapitel – og i så fald, hvad brøler vi af i 2020’erne?Læs mere om Roaring Tweenies og find spillesteder

Spillesteder: Det Kongelige Teater, Viborg Teater, Rønne Theater m.fl.

SOUND OF FIVE

8 fremragende internationale dansere står på scenen i Recoils kunstneriske samarbejde med det prisvindende litauiske kompagni Šeiko. Læs mere om Sound of Five

Spillesteder: Dansetippen (KBH SV) og Baltoppen (Ballerup)

Artikler du måske vil kunne li’?

Interview med skuespiller Benjamin Kitter: ”Vielgeschrei vil bare gerne føle, at han har en berettigelse”

Interview med Lukas Toya: “Arbejdet handler om at surfe på energier”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få direkte besked om nye artikler og guides m.m. på scenen.dk, og bliv opdateret om aktuelle teateroplevelser i hele Danmark. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.