5 bud på Fars Dag gave

Aner du ikke, hvad du skal give din far i Fars Dags gave? Drop sokkerne og inviter din far i teatret! Vi giver dig 5 bud lige her.

En lille smule ubehag

I EN LILLE SMULE UBEHAG får en 55-årig professor konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd – prostatakræft. Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med et bliver patientliggjort.

Spilleperiode: september 2024 – maj 2025

Spillesteder: Teatret Svalegangen, Vendsyssel Teater m.fl.

Læs mere om “En lille smule ubehag” og find flere spillesteder

Vilde kaniner og underlige fisk

Med udgangspunkt i Gnags’ frontperson, Peter A.G. Nielsen’s, musikalske, kompositoriske og tekstfinurlige univers tegnes et portræt af den danske mand gennem de sidste 70 år.

Spilleperiode: februar – april 2025

Spillested: Randers Teater

Læs mere om “Vilde kaniner og underlige fisk”

We Will Rock You

Verdens mest succesfulde rockmusical vender tilbage! Nu kommer den legendariske Queen-musical WE WILL ROCK YOU i en helt ny og spektakulær opsætning. Forestillingen byder på alle Queens kæmpehits som Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now, I Want To Break Free, Another One Bites the Dust …

Spilleperiode: marts 2025

Spillested: TIVOLI, Koncertsalen

Læs mere om “We Will Rock You”

Næste år bliver øllet bedre

Der sidder to mænd i en mandehule og smager på øl… Det kunne være indledningen på en vittighed, men i Erling Jepsens Næste år bliver øllet bedre er det skam ramme alvor for de to midaldrende mænd, Orla og Jørgen, spillet af Jesper Asholt og Thomas Mørk.

Spilleperiode: september – december 2024

Spillesteder: Det Musiske Hus, Folketeatret, Teatret Svalegangen m.fl.

Læs mere og find flere spillesteder

Klumpfisken

Kesse er fisker i Hirtshals som alle i hans familie før ham. Hver dag er en kamp mellem kvoter og hav for at holde kutteren oven vande og kreditorerne fra døren. Han har mest lyst at give op og starte på en frisk med noget helt andet, men hvordan gør man det, når det eneste, man kender til, er at fiske?

Spilleperiode: april – juni 2025

Spillested: Aalborg Teater

Læs mere om Klumpfisken

Læs også

Scenens guide: Teater under åben himmel

Interview med instruktør og skuespiller Jeanne Boel: ”Jeg skal ikke bevise noget som helst”

 

Få scenekunst direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra Scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.