5 musicals – du må se i foråret

Elsker du musicals? Så kan du godt glæde dig, foråret byder på flere skønne musicals,. Vi deler 5 med dig her.

Askepot

En helt ny dansk musical med musik af Rasmus Seebach og manuskript af Line Knutzon. Askepot the Musical er en nyfortolkning af Brdr. Grimms klassiske eventyr.

Spillesteder: Odeon, Musikhuset Aarhus, Vejle Musikteater og TIVOLI

Læs mere om “Askepot”

Urinetown

URINETOWN: The Musical vil være fyldt med referencer til både popkultur og andre musicals, som man kan muntre sig med at opdage, men som ikke har betydning for handlingen. Det er en musical for både musicalelskere og –hadere. Der er noget for enhver smag.

Spillested: Østre Gasværk Teater

Spilleperiode: marts – april 2024

Læs mere om “Urinetown” 

Kinky Boots

Kinky Boots er en fantastisk morsom og varmhjertet musical baseret på en virkelig historie om Charlie, der er 4. generations arving til en skofabrik. Han kæmper for fabrikkens overlevelse og må i bogstaveligste forstand op på tæerne for at redde familiens forretning.

Spillested: Det Ny Teater

Spilleperiode: februar – april 2024

Læs mere om Kinky Boots

Matador

Den nye musical Matador er en medrivende, musikalsk fortælling om Mads Skjern der kommer til Korsbæk, og to konkurrerende familier, hvis skæbner væves tæt sammen. Et både storslået og intimt drama om ambition, tradition og fornyelse, men også om forandring og at turde stå ved hvem, man er.

Spillesteder: Falkonersalen og Musikteatret Holstebro

Spilleperiode: februar – april 2024

Læs mere om “Matador”

Skatteøen

Alletiders eventyrlige “Skatteøen” er tilbage. Til tonerne af Sebastians udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater og søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

Spillesteder:  Musikhuset Aarhus, Kulturcenter Skive, Sønderborg Teater m.fl.

Spilleperiode: februar – marts 2024

Læs mere om “Skatteøen”

Læs også

Interview med instruktør Martin Lyngbo: ”Tryghed er fundamentet for at gøre noget, der er megafarligt”

Få scenekunst direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra Scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.