Det skal dit barn se – teater for børn i marts

Derfor skal du tage dit barn med i teatret i marts. Vi har fundet 5 aktuelle forestillinger for børn i alderen 3-12 år, men husk, at der er masse af børneteater i hele Danmark.

Hvis jeg var en hund

Leonard er så bange for hunde, at han til sidst selv ønsker, at blive en stor, stærk hund. En ønskefe dukker op og forvandler ham til en Golden Retriever. Til sin skuffelse opdager Leonard, at store stærke hunde også kan blive bange.

Spillesteder: Teater Nordkraft (Aalborg) og Nørregaards Teater (Odense)

Anbefales fra 3 år

Læs mere om “Hvis jeg var en hund”

Hvor går grænsen … Hen?

Hvad går lige til grænsen, hvad går over den, og hvordan søren er det nu lige man sætter den? Vi alle indgår i relationer og venskaber på kryds og tværs. Bevidst og ubevidst markerer vi grænser og afsøger hvor egne og andres grænser går.

Spillested: Teater Hund & Co på Krudttønden

Anbefales 5 – 12 år

Læs mere om “Hvor går grænsen … Hen?”

Mus og venner

Det er ikke altid lige let at flytte til et nyt sted. Man skal lære nye omgivelser at kende og ikke mindst finde nye venner. Og det er meget svært, når man er en husmus, der flytter fra byen ud i skoven.

Spillested: Ishøj Teater på Ishøj Kulturskole

Anbefales fra 3 år

Læs mere om “Mus og venner”

Dronning af disen

“Dronning af disen” er et eventyr om at stå ved sin sande natur. Den sandfærdige beretning om en af verdenshistoriens mest undertippede vovehalse, den 63-årige skolefrøken Annie Edson Taylor, der i 1901 sejlede ned af Niagara Vandfaldet i en tønde.

Spillested: Nørregaards Teater

Anbefales fra 7 år

Læs mere om “Dronning af disen”

Vild

Vildt temperament. Vild jubel. Vildt raseri. Om det vilddyr, der findes indeni, og som bare vil ud at løbe og springe og skrige. Men også om, at man jo ikke er vild hele tiden – bare nogle gange!

Spillested: Folketeatret (KBH)

Anbefales fra 7 år

Læs mere om “Vild”

Læs også

Guide til børnefamilier: For fuld musik – 5 musikforestillinger for børn

10 forestillinger for de mindste

Få scenekunst direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra Scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.