Mor er den bedste – 6 teateroplevelser om mødre

Du har en, du er en eller måske længes du efter at blive en. Vi har fundet 6 forskellige teateroplevelser, der alle, på den ene eller anden måde, handler om moderskabet.

Min mor siger

Min Mor Siger er en musikalsk heatbreak-komedie, bygget på Stine Pilgaards roman, om en ung kvinde, der bliver forladt af sin kæreste og dykker ned i hjertesorgen.

Spillested: Aveny-T

Spilleperiode: januar- marts 2024

Læs mere om “Min mor siger”

Mødrenes hus

En magisk-realistisk fødselsfortælling om afsindig smerte, et fremmedgørende hospital, men også om længslen efter fællesskaber, utopier og en anden vinkel på moderskab og fødsler

Spillested: Mungo Park Gladsaxe

Spilleperiode: februar – marts 2024

Læs mere om “Mødrenes hus”

Mor

MOR er en poetisk og humoristisk, koreograferet forestilling. En hyldest til moderskabet og længslen efter at blive mor.

Spillested: Edison

Spilleperiode: maj 2024

Læs mere om “Mor”

I krydset får vi en sofa

‘I krydset får de ny sofa´ er baseret på forfatter Helle Helles anmelderroste roman ’de’ fra 2018. En kvinde ser tilbage på sit liv som 16-årig. I flashbacks af hverdagsepisoder udfolder hendes mors terminale sygdomsforløb og hendes eget unge teenage-liv sig.

Spillested: Team Teatret

Spilleperiode: april 2024

Læs mere om “I krydset får de ny sofa”

Elektra

ELEKTRA er tragedien om den unge kvinde, der blind af raseri er besat af tanken om at slå sin mor ihjel for at hævne sin fars død. Men ELEKTRA er ligeså meget en sårbar dannelseshistorie og en fortvivlet kamp om retten til at kunne bestemme over eget liv.

Spillested: Husets Teater

Spilleperiode: juni 2024

Læs mere om “Elektra”

Ønskebarnet

Ønskebarnet er på een gang en blodig samtidsdiagnose og en rejse ind i en tidlig tilknytningsforstyrrelse og i det voksenliv, der følger en barndom med en utryg forældrerelation.

Spillested: Teater Får302

Spilleperiode: februar – marts 2024

Læs mere om “Ønskebarnet”

Læs også

Scenens guide: Børneteater med dyr

vind gavekort til teater

Vind et gavekort på 500 kr. til dit yndlingsteater!

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til et teater efter dit valg. Som nyhedsbrevsabonnent modtager du nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.