Børneteater med Sigurd Barrett

Er dit barn eller barnebarn vild med Sigurd Barrett? Nu har I mulighed for at opleve Sigurd ved klaveret i forestillinger for hele familien.

Sigurds Bjørnetime

Oplev Sigurd på slap line med orkester og tøjdyr, syng med på alle de kendte sange, og få et sjældent gensyn med det helt originale set-up fra DR TV’s kæmpesucces Sigurds Bjørnetime, som var fast på sendefladen i mere end 15 år og stadig er et stort hit på YouTube hos mere end én generation.

Spillested: Musikhuset Aarhus og biograf i Greve

Spilleperiode: februar – april 2024

Anbefalet fra 3 år

Læs mere om Sigurds Bjørnetime

Sigurd fortæller om naturvidenskab

Hvorfor skinner Solen? Hvor langt er der til Månen? Hvad var Big Bang? – Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode? Sigurd Barrett er tilbage med en ny teaterkoncert for hele familien.

Spillested: Kulturium Musikteater

Spilleperiode: marts 2024

Anbefalet fra 5 år

Læs mere om Sigurd fortæller om naturvidenskab

Sigurd fortæller H.C Andersen

Sigurd Barrett, som har modtaget en lang række priser for sit arbejde med formidling, fortæller en perlerække af Andersens berømte eventyr, som visualiseres af musikere, skuespil og dansere.

Spillested: Kulturium Musikteater

Spilleperiode: januar 2025

Anbefalet fra 5 år

Læs mere om Sigurd fortæller H.C. Andersen

Sigurds Jul

Sigurds nye juleforestilling bringer børn og voksne ind i det eventyrlige juleland, hvor sang, musik, julefortællinger og drillerier går op i en højere enhed, og som altid er Sigurds forestilling ikke kun for de små men også for voksne og bedsteforældre.

Spillested: Gamle Scene, Det Kongelige Teater

Spilleperiode: december 2024

Læs mere om Sigurds jul

Få scenekunst direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra Scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.