Det skal dit barn se – børneteater og festival i august

Bliv inspireret til en tur i teatret med et barn i dit liv, og få en skøn teateroplevelse sammen. Vi har fundet 3 børneforestillinger til jer her og 1 teaterfestival.

Mio, min Mio

Mio, min Mio er en både betagende, barsk og smuk fortælling. Den handler om venskab, mod og håb, der giver styrke til at overvinde alle forhindringer.

Spillested: Aalborg Teater

Anbefales fra 6 år

Læs mere om “Mio, min Mio”

Dronning af disen

“Dronning af disen” er et eventyr om at stå ved sin sande natur. Den sandfærdige beretning om en af verdenshistoriens mest undertippede vovehalse, den 63-årige skolefrøken Annie Edson Taylor, der i 1901 sejlede ned af Niagara Vandfaldet i en tønde. Læs mere om “Dronning af disen”

Spillested: Randers Teater

Anbefales fra 7 år

Læs mere om “Dronning af disen”

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Jeppe på Charlottenlund

Kom med helt ind på slottet i riddersalen, hvor Jeppe vågner i baronens seng. “Jeppe på Charlottenlund Slot” er Bellevue Teatrets fortolkning af Ludvig Holbergs klassiker “Jeppe på Bjerget” som vandreforestilling på og omkring Charlottenlund Slot.

Spillested: Chalottenlund Slot

En familieforestilling for alle

Læs mere om “Jeppe på Charlottenlund Slot”

Waves Festival – fuld af børneteater

Oplev forestilling “Mit rum” og en masse andre forestillinger for børn og deres voksne til Waves Festival i Vordingborg.

Forestilling Img

Spillested: Vordingborg

Se, hvad du kan opleve på Waves Festival

Læs også artiklen

Scenens gode råd til dit barns teatertur

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.