Efterårets teater for de unge

Tag din tween eller teenager med i teatret! Vi har nemlig fundet et par af de mange fede ungdomsforestillinger, som I har mulighed for at se i efteråret.

Foto: Robin Hart

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev, og få scenekunst direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Hvis der var krig i norden

En ungdomsforestilling, der bygger på forfatter Jane Teller essays til Dansklærerforeningen. Her forfølger hun tanken: Hvad, hvis det var her, der kom krig?

Hvis der var krig i norden

Spillested: Kolding Egnsteater

Fra 13 år

 

Find mere teater til børn og unge

TVÆRS

TVÆRS fylder 50 år. Aveny-T hylder et fantastisk radioprogram, der søndag efter søndag har givet og stadig giver unge tro, håb og kærlighed.

Tværs på aveny-T

Foto: Emil Holm

Spillested: Aveny-T (Frederiksberg)

Fra 12 år

 

ZAPPA

Oplev Jesper Asholt, Ulver Skuli og Morten Hauch-Fausbøll i rollerne som de tre venner i den første dramatisering af Bjarne Reuters klassiker. En ren, men barsk historie om at turde se barndommen i øjnene – med voksne øjne.

Zappa på teatervestvolden

Foto: Søren Meisner

Spillested: Teater Vestvolden (Hvidovre)

 

BZAT

‘BZat’ er en historisk fortælling om den markante ungdomsbevægelse og radikale aktivisme, der var en vigtig del af den politiske diskussion på venstrefløjen i fattig-80’erne. Et årti med kold krig, atomoprustning, nedskæringer, arbejdsløshed, punk, pop, politisk kamp og Murens fald.

Bzat på Nørregaard Teater

Spillested: Nørregaard Teater (Odense)

 

OFFSIDE

Nick er én af de bedste og hans far, som også er hans træner, har store ambitioner på sin søns vegne. Nick lever og ånder for fodbold og drømmer om de store ligaer. Asbjørn starter på fodboldholdet i den lille lokale klub. Rygtet siger at han er god. Asbjørn bliver mobbet i starten fordi han er fra Holte. Et venskab opstår, da Nick tager ham i sit forsvar.

Spillesteder: Teater Momentum, Mariager Skolen, Morsø Teater m.fl.

 

Min krop – dit blik

»Min krop – dit blik« er en iscenesat og sanselig dokumentar om krop, identitet og selvværd med udgangspunkt i interviews med unge i alderen 13-19 år.

Min krop dit blik på teater nordkraft

Foto: Robin Hart

Spillested: Teater Nordkraft

Fra 12 år

Find flere forestillinger i Nordjylland

Artikler du vil kunne li´?

Mød dit teater: Teater Hils Din Mor

Guide: Børnebøger på teatret

Jeanett Albeck: “Jeg vil gerne gøre det, jeg ikke tør og som giver mig brækfornemmelser”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få direkte besked om nye artikler, videoer, guides m.m. på sitet, og bliv opdateret om alle de forestillinger, der spiller netop nu.