For fuld musik – musikforestillinger for børn

Syng med på de kendte børnesange, når teatrene viser børneforestillinger fuld af musik. Vi har fundet 6 til dig her.

Farvel

Farvel rokketand farvel dumme drøm farvel bedstemor farvel bamser farvel sommerferie farvel piphans farvel hemmelige hule farvel dumme hund farvel dansesko farvel solsort farvel kløe farvel tusch farvel dag farvel nat farvel venindehjerte farvel bums farvel røde kinder farvel ked-af-det-hed. En teaterkoncert om at tage afsked.

Spillested: Nørregaards Teater

Spilleperiode: september – oktober 2024

Anbefales fra 8 år

Læs mere om “Farvel”

Glimmer på!

Teaterkoncert for de 4-8 årige og deres voksne – med original musik, sang, dans, lyd og lys i en smuk scenografisk ramme tager det lille funky orkester publikum med på en forfriskende, boblende, finurlig og sjov musikalsk rejse, hvor de sammen med publikum kaster glimmer på dagen.

Spillested: Teater Nordkraft og Randers Teater

Spilleperiode: august – september 2024

Anbefales fra 4 år

Læs mere om “Glimmer på!”

Vinden i piletræerne

Muldvarp forlader sit ensomme, mørke hjem og finder sammen med den venlige Mosegris, der lever i brinken ved den store flod. Mosegris lærer ham bl.a. om Vildskoven og de farer, der lurer i den. Deres ven Tudse er ikke særlig eftertænksom, ret så egoistisk og meget fascineret af biler i høj fart.

Spillested: Teatret Zeppelin

Spilleperiode: 

Anbefales fra 5 år

Læs mere om “Vinden i piletræerne”

 

Sallys Far

De populære bøger ”Sallys Far” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange, komponeret af Sigurd Barrett & Eskild Dohn.

Spillested: på turné

Spilleperiode: september – oktober 2024

Anbefales fra 4 år

Læs mere om “Sallys Far”

 

Tju Bang

En musikalsk, visuel og koreografisk iscenesættelse af Alberte Windings børnesange Lillen kan aldrig sove. Der er så meget andet, man kan lave. Som at og synge til månen, og spise hemmelige marmelademadder.

Spillested: Det Lille Teater

Spilleperiode: februar – april 2025

Anbefales fra 2 år

Læs mere om “Tju Bang”

 

Få scenekunst direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra Scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.