Ta’ på teaterhøjskole

Brænder du for teater? Har du lyst afprøve dit talent og møde andre unge mennesker med samme interesse? Scenen har lavet en liste med teaterhøjskoler i Danmark, der alle tilbyder undervisning for teaterglade unge.

Få en masse spændende oplevelser, når du tager på teaterhøjskole.

RYSLINGE TEATERHØJSKOLE

“Er du passioneret omkring scenekunst, og drømmer du om at udvikle dine færdigheder i et kreativt kollektiv? På vores teaterhøjskole vil du blive en del af et fællesskab, hvor du får muligheden for at udforske dig selv inden for skuespil, scenekunst og kunstnerisk samskabelse. I højskolens rammer bliver du en del af et forløb, hvor du arbejder i en bred vifte af scenekunstprocesser, improvisation og fysiodramatisk grundtræning.”

Sted: Ryslinge, Fyn

Læs mere: https://ryslinge-hojskole.dk/

TEATERHØJSKOLEN RØDKILDE

“Du får en masse kilometer i benene med sceneoptræden, i et trygt og inspirerende fællesskab; En oplevelse for livet, hvad end du ønsker bare at prøve dig selv af og flirte med teateret, eller skabe en professionel vej som scenekunstner.”

Sted: Stege, Møn

Læs mere: https://rodkilde.dk/

SCENEKUNSTHØJSKOLEN SNOGHØJ

“Vi ønsker at være et seriøst tilbud til dig, der brænder for scenekunst, hvad enten du ønsker at søge op på en professionel uddannelse eller have scenekunst som en hobby. Under alle omstændigheder ligger det os på sinde at være højskole, hvor vi til daglig tager ansvar for os selv og hinanden i et varmt, rart og trygt fællesskab!”

Sted: Fredericia

Læs mere: https://www.snoghoj.dk/

MUSIK & TEATERHØJSKOLEN

“Udover undervisningen på højskolen får vi ofte besøg af forskellige teatergrupper og -opsætninger, som vil være med til at udvide dit tekniske, kontekstuelle og kunstneriske udsyn som skuespiller og teaternørd.”

Sted: Toftlund, Sønderjylland

Læs mere: https://www.musikogteater.dk/lange-kurser/scenekunst/teater

 

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og få scenekunst direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

HØJSKOLEN MORS

Faget er designet til både den ambitiøse unge skuespiller, der vil forberede sig til en adgangsprøve, og den person, der vil prøve sig af i noget fuldstændig nyt eller lærer teater at kende

Sted: Nykøbing Mors, Nordjylland

Læs mere: https://hoejskolenmors.dk/teater-scenekunst/

JOHAN BORUPS HØJSKOLE KØBENHAVN

Det overordnede mål er at styrke din personlige og kunstneriske udvikling som skabende skuespiller og scenekunstner.”

Sted: København K

Læs mere: https://johanborups.dk/teater-scenekunst/

Oure Højskole – Sport og Performing Arts

“Vi mødes med vores forskellige baggrunde og inspireres dagligt af hinanden med vores forskellige passioner i livet. Vi dyrker modet til at åbne vores sind, udfordre konventionerne og vi styrker lysten til at rykke grænser for vores egen læring og dannelse.”

Sted: Oure, Fyn

Læs mere: https://oure.dk/hoejskole

 

Kilde: www.hojskolerne.dk

Senest opdateret d. 04. august 2023

Artikler du også vil kunne li

Guide: “Shakespeare på Scenen”

Guide: “Det skal dit barn se i august”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.