Teater om penge, magt og politik

Hele Danmark er i valg mode, og derfor har vi fundet en række forestillinger, der handler om penge, magt og politik.

Foto: Emilia Threse, Montgomery/Creative ZOO, Jens Peter Engedal og

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev, og få scenekunst direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

 

Insideren

Oplev pengeblodrusen og dilemmaerne hos finansverdenens ”ulve”. Den unge skattejurist og familiefar bliver kronvidne mod sine kollegaer i udbytteskattesagen.

Spillesteder: Teater Momentum og Teater V

Find spilletider og læs mere om “Insideren”

1984

Winston Smith vågner op, drikker sin erstatningskaffe og passer sit arbejde i Ministeriet for Sandhed. Her bliver fortiden forandret hver eneste dag, så den passer til nutiden. Men han tænker sit, og det er farligt. Befolkningen bliver holdt i et jerngreb under konstant overvågning, og der er ikke meget håb om forandring.

Spillested: Odense Teater

Find spilletider og læs mere om “1984”

Valgaften

Instruktør Niels Erling og det unge dramatikertalent Niclas Askan Johansen mixer sammen med seks skuespillere en hæsblæsende TV-cocktail, hvor der er skruet helt op for underholdsværdien og helt ned for troværdigheden

Forestilling Img

Spillested: Teatret Svalegangen

Find spilletider og læs mere om “Valgaften”

Evita

EVITA fortæller den fængslende historie om argentinske Eva Perón (1919-1952), der som Sydamerikas Askepot steg op fra den ludfattige underklasse og blev landets feterede førstedame, gift med præsidenten Juan Perón.

Spillested: Aarhus Teater

Find spilletider og læs mere om “Evita”

Det fortrolige rum

En vildt underholdende og tankevækkende aften i teatret – et møde med virkeligheden og hvad vi egentlig har lyst til at få at vide om det de laver inde på Christiansborg

Spillested: Teatret Svalegangen

Find spilletider og læs mere om “Det fortrolige rum

Artikler du også vil kunne li

Guide: “5 forestillinger om sygdom”

“Jeanett Albeck: Jeg vil gerne gøre alt det, jeg ikke tør og som giver mig brækfornemmelser”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.