Det skal dit barn se – 5 forestillinger for børn i februar

Derfor skal du tage dit barn med i teatret i februar. Vi har fundet 5 aktuelle forestillinger for børn i alderen 4-12 år, men husk, at der er masse af børneteater i hele Danmark.

Palle Polle og Ruth

Kom med på en magisk rejse, når Palle, Polle og Ruth er Ude på noget! De tre venner Palle, Polle og Ruth rejser ud på eventyr i den gamle røde bus.

Spillesteder: Holbæk Teater og Slagelse Teater

Anbefalet fra 5 år

Læs mere om “Palle, Polle og Ruth”

Momo og Tidstyvene

Pigen Momo bor alene i byens forladte amfiteater, men hun har altid selskab. Momo har nemlig en usædvanlig evne til at lytte, og der er mange, der gerne vil fortælle hende deres historier. Men efter de mystiske grå mænd er dukket op, er der ingen, der besøger Momo mere.

Spillested: Odense Teater

Anbefalet fra 7 år

Læs mere om Momo og Tidstyvene

Gå på line

“Gå på line” er en forestilling om at livet går sin gang og at det stopper. En forestilling om hvor svært det kan vær at se realiteterne i i øjnene og sige tingene ligeud.

Spillesteder: Nørregaard Teater, Randers Teater og ZeBu

Spilleperiode: februar – marts 2024

Anbefalet fra 6 år

Læs mere om “Gå på line”

Karius og Baktus

Se eller gense TEATER V’s opsætning af den elskede historie om de to frække tandtrolde med manuskript af Thorbjørn Egner og sange og musik af Christian Hartmann.

Spillested: Teater V

Anbefalet fra 4 -8 år

Læs mere om “Karius og Baktus”

50 farlige ting

Har du nogensinde slikket på et 9 volts batteri? Løftet låget på popcornene, når de popper? Aldrig nogensinde? Så er denne forestilling for dig! Forestillingen undersøger alt det, voksne normalt advarer deres børn imod!

Spillested: Teaterhuset Filuren

Anbefalet fra 4 år

Læs mere om “50 farlige ting”

Læs også

Scenens guide: Det skal du se – 10 teateroplevelser i februar

Interview med teaterchef Kasper Holten: “Teatret skal altid stille sig det modige sted”

Få scenekunst direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra Scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.