Bestemt ikke juleforestillinger

Synes du, at december ofte bliver lidt for julet? Vi har fundet 5 forestillinger, der hverken har nisser, julemænd eller julemagi.

Selskabssang

Glæd dig til et teaterrum forvandlet til next level fællessang. Til sange om både indre og ydre kriser. Til dirrende stemmer, et skvæt humor men også lidt afmagt og følelsen af at blive i tvivl om, hvem man er. For den følelse er vi vel fælles om?

Spillested: Teatret Svalegangen

Læs mere om “Selskabssang”

Mod alle odds 

I sæson 23/24 kommer Tue Biering til Teater Nordkraft, og instruerer en ny version af forestillingen: 22 børn er castet fra forskellige sociale lag i Aalborg kommune, og medvirker hver aften.

Spillested: Teater Nordkraft

Læs mere om “Mod alle odds”

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet

Med udgangspunkt i Glenn Bechs prisvindende bog har vi Danmarkspremiere på et kampskrift, der allerede har sendt ringe i vandet i samfundsdebatten om køn, klasse og repræsentation.

Spillested: Aalborg Teater

Læs mere om “Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet”

Uden for lands lov og ret

Kør i en stor bue uden om Venslev. De er farlige. De plyndrer enhver der kommer i nærheden af dem, stjæler fra hinanden og slår ihjel for et godt ord. De er udenfor pædagogisk rækkevide – ville man ha sagt i dag, men så bliver Politiassessor Peter Munthe Brun sat på sagen.

Spillesteder: Parkteatret (Frederikssund), Kursuscenter Ådalen (Kirke Hyllinge) og Teatret Fair Play (Holbæk)

Læs mere om “Uden for lands lov og ret”

Karens kommode

En kommode sidder uhjælpeligt fast i en døråbning i Karen Mortensens nye pensionistlejlighed. Karens to døtre er mødt op for at hjælpe deres mor på plads i hendes nye beskedne omgivelser. Hvad med de gamle møbler? Hvad skal væk, og hvad skal blive?

Spillested: Odense Teater

Læs mere om “Karens kommode”

Læs også

Interview med historiker Emma Paaske: “Jeg efterspørger jo bare, at man gør sig umage!”

Guide: Når skuespillerne skriver

Få scenekunst direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra Scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.