Det blir i familien

Hvordan er din familie? Er den barsk, hverdagskedelig eller fuld af dans? Vi har fundet forskellige forestillinger om forskellige familier.

Som brødre

Som Brødre er en stærk og anmelderrost forestilling om to brødres kamp for at finde fodfæste i en splittet tilværelse. Læs mere om “Som brødre”.

Spillesteder: Blaagaard Teate (KBH)

Find spilletider og læs mere om “Som brødre”

 

Syren Hawaii Undulat

En monolog om fortvivlelse, kærlighed, klicheer og sorg med både musik og fysik. En poetisk og nogle gange humoristisk tekst fortalt gennem Judys tanker og følelser om at være pårørende. Læs mere om “Syren Hawaii Undulat”

Spillesteder: Kolding Egnsteater, Mungo Park Allerød, Teatret Svalegangen m.fl.

Find spilletider og læs mere om Syren Hawaii Undulat og se alle spillestederne

The Humans

The Humans stiller samværet til skue i en spektakulær toetagers scenografi, der tillader os at betragte fænomenet familiemennesket i al dets blottede hverdagskaos. Find spilletider og læs mere om “The Humans”

Spillested: Folketeatret (KBH)

Find spilletider og læs mere om “The Humans”

 

Familiedansen

Familiedansen er en forestilling, der inviterer alle ind for at opleve og mærke fænomenet FAMILIE udfolde sig på scenen med ”rigtige” familiemedlemmer som performere. Læs mere om Familiedansen.

Spillested: Dansekapellet (KBH)

Læs mere om Familiedansen.

Parents playlist

Vi følger en mor og en far igennem alle årene- fra den allerførste spæde nervøse lykke, til det sidste hjerteskærende kram. De forsvinder ind i tågen af evige snotnæser, sexløse nætter, My Little Ponies, for meget rødvin, for meget aula og meget mere … Læs mere om Parents playlist

Spillested: Teater Nordkraft

Læs mere om Parents playlist

Artikler du også vil ku li

“Årets top 10 over mest læste artikler på Scenen.dk”

“Sebastian Harris: Jeg er ikke andre steder end i nuet!”

“Lisbeth Knopper: Der skal altid være et håb”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.