10 forestillinger for de mindste

Scenen har fundet et udvalg af sæsonens børneforestillinger frem til dig, der gerne vil tage dit barn med i teatret. Husk, vi har masser af teater til børn og deres voksne på Scenen.dk.

Vild

En forestilling om at have kroppen fuld af energi. Vildt temperament. Vild jubel. Vildt raseri. Om det vilddyr, der findes indeni, og som bare vil ud at løbe og springe og skrige. Men også om, at man jo ikke er vild hele tiden – bare nogle gange!

Spillested: Folketeatret, Nørregaard Teater og Limfjordsteatret

Spilleperiode: februar – marts 2024

Anbefalet fra 7 år

Læs mere om “Vild”

Buster & mig

I et retro cirkus univers fortæller to skuespillere og en indtagende cirkushund en historie om kærlighed og troskab og om at balancere på en tynd line, når man vokser op i en familie præget af misbrug. Lukas har altid været anderledes, både på grund af sit særprægede udseende, sin usikre måde at tale på og sin livlige fantasi.

Spillested: ZeBU

Spilleperiode: april 2024

Anbefalet fra 6 år

Læs mere om “Buster & mig”

Den glade løve 

En varm og vittig dukketeaterforestilling for de små, bygget på Louise Fatios bog Den Glade Løve. Det er historien om løven som alle elsker da han så fint sidder i sit bur – men da han en dag går ud for at se sig omkring, så er alle pludselig bange for ham.

Spillesteder: Teater Refleksion og Kometen m.fl.

Spilleperiode: september 2023 – april 2024

Anbefalet fra 2 år

Læs mere om “Den Glade Løve”

Mus og venner

Det er ikke altid lige let at flytte til et nyt sted. Man skal lære nye omgivelser at kende og ikke mindst finde nye venner. Og det er meget svært, når man er en husmus, der flytter fra byen ud i skoven.

Spillested: Ishøj Kulturskole

Spilleperiode: marts 2023

Anbefalet fra 3 år

Læs mere om “Mus og venner”

Mariehønen Evigglad

Alle kender Marie. Hun er glad. Evigglad. Bare ikke når det regner! Ingen har ly til Marie som får våde kolde tær. Undtagen Søren selvfølgelig. Men han er så slimet og sneglesnasket … Frit over Halfdan Rasmussens sang af samme navn.

Spillested: Anemonen

Spilleperiode: april – maj 2024

Anbefalet fra 2 år

Læs mere om “Mariehønen Evigglad”

Jungledyret Hugo

Flemming Quist Møllers Jungledyret Hugo som anmelderrost musikforestilling er et energisk jungleeventyr smækfuldt af dans og urskovs-moves, uimodståelige sange og et frækt og nuttet jungledyr. Tag med hele familien og Hugo på rejse dybt ind i det grønne!

Spillested: Bellevue Teater

Spilleperiode: april – maj2024

Anbefalet fra 5 år

Læs mere om “Jungledyret Hugo

Mester flytter hjemmefra

I Mester Flytter Hjemmefra vender Thomas Windings folkekære og frikadellespisende hund tilbage til Det Lille Teater. Denne gang i en helt ny fortælling om at blive flere i familien.

Spillested: Det Lille Teater

Spilleperiode: februar – april 2024

Anbefalet fra 2 år

Læs mere om “Mester flytter hjemmefra”

Cirkelines Museskole

Giv dine børn eller børnebørn en lærerig og underholdende oplevelse med denne magiske teaterforestilling. Ingolf og Frederik skal lære bogstaverne at kende, så derfor har Cirkeline lavet en skole.

Spillesteder: Anemonen

Spilleperiode: marts – april 2024

Anbefalet fra 3 år

Læs mere om “Cirkelines Museskole”

Karius og Baktus

Thorbjørn Egners elskede klassiker med de to frække tandtrolde Karius og Baktus, der hamrer og banker, og har store planer om at bygge flere huse i munden på drengen Jens.

Spillested: Teater V

Spilleperiode: oktober 2023 – februar 2024

Anbefalet fra 3 år

Læs mere om “Karius og Baktus”

Den Grimme Ælling

Det er igen Mille Gori, som tager børn og voksne i hånden og fortæller historien om svaneungen, der bliver født i andegården. Når de andre ænder synes, at man er stor og styg er det ikke let.

Spillested: Odense Teater

Spilleperiode: februar – marts 2024

Anbefalet fra 3 år

Læs mere om “Mille og Den Grimme Ælling”

Find flere forestillinger for børn og unge på scenen.dk

Fik du læst?

“Scenens gode råd til dit barns teatertur”

Interview med kunstnerisk leder m.m. Betina Grove. “Mød dit teater: Teatret st. tv.”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.