Juleforestillinger for de mindste 2023

Kom i julestemning i teatret! Tag din mindste med ind og se en af de mange juleforestillinger, der vises i november og december.

Faster Lizzies Jul

I Faster Lizzies køkken står alt stille Vejrudsigten melder om sne juleaften, men julehumøret vil ikke indfinde sig, for Misser er væk.

Spillested: Himmerlands Teater

Anbefalet fra 3 år

Læs mere om “Faster Lizzies Jul”

Julemusen

Julen nærmer sig, og Nanni hygger sig i sin dejlige lænestol. Der er te på kanden og gang i strikketøjet. Alt ånder fred og ro. Pludselig får Nanni besøg af sin lille ven, musen.

Spillested: Randers Teater og Vendsyssel Teater

Anbefalet fra 2 år

Læs mere om “Julemusen”

Duften af Betlehem

I et dragende univers inviteres publikum til at gå julen i møde med en teateroplevelse af de helt særlige. “Duften af Betlehem” er en poetisk forestilling inspireret a

Spillested: Teaterhuset Filuren

Anbefalet fra 4 år

Læs mere om “Duften af Betlehem”

Broder sol, søster måne

Et gensyn med Teater Refleksions elskede klassiker. Poetisk og gribende forestilling om Frans af Assissi, som bringer julens værdier lige ind i hjertet.

Spillested: Teater Refleksion

Anbefalet fra 6 år

Læs mere om “Broder Sol, Søster Måne”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Læs også vores juleguide: Årets juleforestillinger 2023

Den lille pige med svovlstikkerne

Ak! En lille svovlstik kunne gøre godt. Turde hun bare trække én ud af bundet, stryge den mod væggen og varme fingrene… RITCH! Midt i elendigheden, det barske, det uovervindelige, trænger håbet sig på.

Spillested: Teatret Gruppe 38

Anbefalet fra 7 år

Læs mere om “Den lille pige med svovlstikkerne”

Drengen til juletræ

Oplev Fjodor Dostojevskijs historie om børn, for børn og deres voksne. En dannelsesrejse i den store russiske forfatter som familieforestilling.

Spillested: Det Russiske Kulturhus

Anbefalet fra 7 år

Læs mere om “Drengen til juletræ”

Da julen kom til Mumidalen

Da Mumifamilien bliver vækket midt i deres rare vintersøvn af Hermulen under stort postyr, vågner de op til en forandret verden. Mumidalen er klædt i et tindrende hvidt, tykt og iskoldt lag sne – et fuldstændig ukendt naturfænomen for mumierne.

Spillested: Teatret Zeppelin

Anbefalet fra 4 år

Læs mere om “Da julen kom til Mumidalen”

24 hemmeligheder

Kunstnere fra teatret, musikken, arkitekturen og billedkunsten har gjort sig umage for at skabe overraskende universer og oplevelser til børn i alle aldre – og deres voksne. Glem alt om den klassiske teateroplevelse og gå på opdagelse i julekalenderens 24 låger.

Spillested: ZeBU

Anbefalet fra 3 år

Læs mere om “24 hemmeligheder”

God Jul, Cirkeline

Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne.

Spillested: Teater V, Musikhuset Aarhus, Sønderbog Teater m.fl.

Anbefalet fra 3 år

Læs mere om “God Jul, Cirkeline”

LommeEvangeliet

Historien om en pige, en storm og en juleaften for længe siden. Om at tro at man kan klare alting selv – og om at opdage, at uden kærligheden går det ikke.

Spillested: Teatret Gruppe 38

Anbefalet fra 6 år

Læs mere om “LommeEvangeliet”

Sokke-Nissen

En nat opdager Nora, at der bag vaskemaskinen er et lille hul, der fører ned til Sokkenissens hule. Her putter nissen sig i menneskenes sokker, for at komme sin ensomhed til livs og drømmer om en familie eller bare en god ven.

Spillested: Ishøj Teater

Anbefalet fra 3 år

Læs mere om “Sokke-Nissen”

Englene i sneen

I en verden hvid som englevinger, men også mørk som den sorte nat folder sig en fortryllende fin fortælling ud om noget, der er større end bare dig og mig.

Spillested: Folketeatret & Teatret Gruppe 38

Anbefalet fra 5 år

Læs mere om “Engle i sneen”

Når du ser et stjerneskud

Den højgravide Sofie lejer et usselt værelse af Madsen, der til jul vil klæde sig ud som den rare julemand og sælge plastikjuletræer foran sin ejendom. På kvisten bor den verdensfjerne forfatter og på loftet Nissen, der ikke har fået noget Risengrød i 77 år.

Spillested: Anemonen

Anbefalet fra 5 år

Læs mere om “Når du ser et stjerneskud”

Lille Spektakel Stort Mirakel

Forestil dig at dine nye naboer er et festligt bundt cirkusmus. Det er præcis hvad der sker for gårdnissen Johannes som ellers er vant til at passe sig selv og sine egne sager.

Spillesteder: Himmerlands Teater & Grønnegade Kaserne

Anbefalet fra 2 år

Læs mere om “Lille Spektakel Stort Mirakel”

Andre guides du også vil kunne li

Scenens guide: Årets juleforestillinger 2023

“Scenens gode råd til dit barns teatertur”

Få scenekunst direkte i din indbakke

Få scenekunst direkte i din indbakke

Tilmeld dig Scenen.dk’s nyhedsbrev og modtag nye artikler og guides fra scenen.dk om aktuelle teateroplevelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.